2018. november 14., szerda
Aliz

Extra

Megható! Ma újra láthatjuk a Zálogcsillagok legendás Öregjét

Az idén nyáron 77 éves korában elhunyt Richard Harrisonról, a History Channel Zálogcsillagok (Pawn Stars) című műsorának „Öregjéről” készített nagyszabású emlékműsort a csatorna. A rajongók ma láthatják újra a legendás zacist.

Az idén nyáron 77 éves korában elhunyt Richard Harrisonról, a History Channel Zálogcsillagok (Pawn Stars) című műsorának „Öregjéről” készített nagyszabású emlékműsort a csatorna. A rajongók ma láthatják újra a legendás zacist. A műsor évtizedekre visszatekintve felidézi a világ legismertebb „zacisának” legjobb beszólásait, furcsa kijelentéseit, kemény alkudozásait és legjobb fogásait. Aki rendszeresen követte a Zálogcsillagok című sorozatot a History-n, annak biztosan nem kell bemutatni a műsor legnagyobb sztárját, Richard Harrisont. A show nagy „Öregje” 1981-ben alapította a Gold & Silver nevű használtcikk-kereskedését, amely 1989-ben egy költözést követően zálogházként működött tovább. A családi vállalkozás köré épülő sorozat közel egy évtizede fut a History műsorán. A fiatalkorában tengerészként szolgáló „Öreg” az 1980-as években költözött Las Vegasba családjával és nyitotta meg mára világhírűvé vált zaciját, ahol aranytól a ritka fegyverekig, egyedi műtárgyaktól a hihetetlen gyűjteményekig minden értékes dolgot megvesznek és eladnak.


Az Öreg sokak kedvence volt fotó: History

A népszerű műsor az indulását követően hamar az egyik legnézettebb programja lett a csatornának, az epizódok hatására pedig ma már naponta több ezer látogatót fogadnak a világ leghíresebb zálogházában.  A Gold & Silver zálogház alapítója hosszú ideig küzdött a Parkinson-kórral, és a rajongók már sejthették, hogy valami gond lehet az egészségével, mert egy idő után egyre kevesebbet lehetett látni a képernyőn. „Apám a Zálogcsillagok sorozaton keresztül hatással volt mások életére. Megmutatta, hogyan szeressük a családunkat, a kemény munkát és a humort” – mondta el Rick Harrison, a Gold & Silver ifjabbik főnöke. Richard Harrison, az „Öreg” életéről különleges dokumentumfilmet készített a History, amelyben nem csupán a műsor elmúlt évtizedének legjobb pillanatait idézik fel, de korábban sosem látott jelenetekben és családi felvételeken is láthatjuk a televíziózás egyik legendás alakját. Az Öreg: a Zálogcsillagok kincsének emlékére a HISTORY műsorán 2018. október 8-án 21:00-kor.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kovács Katalin egy évig várt a babára

  Kovács Katalin egy évig várt a babára

  Kovács Katalin két éve felhagyott a versenyszerű kajakozással és számára most a család az első. Második gyermekével a szíve alatt boldogabb mint valaha, hiszen férjével egy évig küzdöttek azért, hogy megfoganjon kislányuk.

 • Szépségversenyen is hódított Gregor Bernadett

  Szépségversenyen is hódított Gregor Bernadett

  Szépségversenyen járt Gregor Bernadett. A gyönyörű színésznő természetesen nem a versenyzők között szerepelt, hanem mint zsűri vett részt, ám így is lenyűgözött mindenkit megjelenésével.

 • Új nevet kapott a 35 éves Ghymes

  Új nevet kapott a 35 éves Ghymes

  Két különálló produkció összevonásával, Szarka Tamás és zenekara valamint a Ghymes zenekar fúziójával egy megújult csapat várja a közönséget 2019.