EUR: 324,55 Ft
CHF: 299,06 Ft
2019. augusztus 18., vasárnap
Ilona

Extra

Megrohamozták a magyarok Nanushkát

Ma délelőtt a magyarok is találkozhattak a világhír kapujában álló Nanushka ruhamárka divattervezőjével. Sándor Szandra nemcsak beszélgetett az érdeklődőkkel, de szívesen adott hasznos divattanácsokat is a magyar rajongóinak. 

Sándor Szandra, a Nanushka divatmárka megálmodója New York és London után hazatért, hogy itthon is bemutassa legújabb kollekcióját ma este a Budapest Central European Fashion Weeken a Várkert Bazárban. A sikeres magyar tervező szeretett volna a bemutató mellett találkozni a hazai rajongóival is, ezért a délelőtt folyamán, az V. kerületi Nanushka üzlet nyílt napján minden kedves látogatót szívesen invitált meg egy kávéra és mesélt karrierjéről, külföldi útjáról, a New Yorki-i divathétről valamint jövőbeli terveiről. Az érdeklődők ezen kívül felpróbálhatták az egyedi tervezésű ruhadarabokat és kiegészítőket. Az üzlet dolgozói pedig Szandrával együtt szívesen adtak divattanácsokat a látogatóknak.


A nyílt napra rengeteg érdeklődő látogatott el, akik mind kíváncsiak voltak Szandra elképesztő sikertörténetére. Az üzletben magyarok és külföldiek egyaránt válogattak a csodálatos ruhadarabok között, amiket Dua Lipa, Kendall Jenner, Uma Thurman és Jodie Foster is előszeretettel visel.

 

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek