EUR: 332,35 Ft
CHF: 303,19 Ft
2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Egyéb Békéscsaba

Megtanultak íjjal lőni

Idén is a békéscsabai repülőtér adott otthont a Haditorna megyei fordulójának. Több mint 40 általános és középiskolás csapat vett részt a megmérettetésen, kipróbálva magát lövészetben, íjászatban, kézigránát-célbadobásban és sok más érdekes feladatban. 2019-ben a békéscsabai Andrássy Gyula Gimnázium tanulói képviselik majd a megyét az országos döntőben. A verseny célja, hogy felkeltse a fiatalok figyelmét a katonai pálya iránt, kicsiben megismerhessék, mi vár azokra, akik később szeretnék ezt a hivatást választani.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.