2018. november 16., péntek
Ödön

Egyéb Szolnok

Megújul a Tisza park

Mint valami óriási ajándékot, amelyet nem lehet megpillantani, annyira elfedik a szolnokiak elől a Tisza parkban zajló építési munkálatokat. Ha a hírek igaznak bizonyulnak, akkor megéri várni a csattanóra.

Annyit már lehet tudni, hogy a fejlesztés során sétautakat építenek, virágokat ültetnek, új játszóteret alakítanak ki, és újabb utcabútorok is szépítik majd a folyóparti területet. Ennek eredményeként rá sem lehet majd ismerni a parkra, amelyben egy új kávézót is létrehoznak, nem messze a Tisza Szállótól. Jó hír, hogy a térkövezés révén a park akadálymentesítése is megoldódik.


Hamarosan rá sem lehet majd ismerni a régi parkra

A beruházáshoz a város 250 millió forintot nyert el az uniós Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban. Amint említettük, a munkálatok már zajlanak, és várhatóan jövő augusztusra fejeződnek be, azután pedig a szolnoki Tisza-part arculatához sokkal jobban illeszkedő parkot vehetnek birtokba a megyeszékhely lakói.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.