EUR: 321,72 Ft
CHF: 282,65 Ft
2019. április 25., csütörtök
Márk

Egyéb Hódmezővásárhely

Megújult az Aranyossy

Teljes energetikai korszerűsítésen esett át a hódmezővásárhelyi Aranyossy Ágoston Református Óvoda és Általános Iskola épülete, valamint az intézmény játszókertjei is megújultak. Emellett az iskola fennállásának 70. évfordulóját is most ünnepli.

Az 180 millió forintos pályázati támogatásból az intézmény energetikai szempontból teljesen megújult, azaz minden nyílászárót kicseréltek, hőszigetelték az épületet, a radiátorokon szelepeket cseréltek, új kazánokkal gazdagodott az intézmény, valamint a tornaterem tetejére napelemeket helyeztek el. De megújult az óvoda és az iskola játszótere is, rengeteg játékkal szerelték fel, amelyet a gyerekek már birtokba is vettek – tudtuk meg Kissné Hatvani Erika intézményvezetőtől. „Ez egy csoda. Sokkal egyszerűbb lesz az élet. A gyerekeknek lesz min játszani” – tette hozzá Kissné Hatvani Erika.


Az energetikai korszerűsítés mellett az iskola játszótere is megújult

Kapcsolódó Cikkek

 • Jöhet még egy gyerek?

  Jöhet még egy gyerek?

  A tavalyi siker után idén is tart „egyszerre gyermekemelés” programot a Három királyfi…

 • A föld napját ünnepeltük

  A föld napját ünnepeltük

  Április 22-én volt a Föld napja, melyet Magyarországon 1990 óta ünneplünk meg rendszeresen. Ilyenkor az egész világon a környezettudatosság kerül előtérbe és az, hogy legalább olyan körülményeket biztosítsunk az eljövendő generációknak, mint ami nekünk megadatott.

 • Tudomány és szakmaismeret

  Tudomány és szakmaismeret

  Hatodik alkalommal rendezték a Péch Antal szakmai napot, melynek zárásakor kezdetét vette a negyedik alkalommal megrendezett Szakmák Éjszakája.

 • Az utolsó két lépés Köln felé

  Az utolsó két lépés Köln felé

  Csütörtök este 8 órától (lapunk megjelenésének napján) teheti meg az utolsó előtti, május 5-én vasárnap 19 órától pedig az utolsó nagy lépést is megteheti a kölni Bajnokok Ligája Final 4 felé a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata.