EUR: 319,46 Ft
CHF: 282,12 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Hódmezővásárhely

Megújult az Aranyossy

Teljes energetikai korszerűsítésen esett át a hódmezővásárhelyi Aranyossy Ágoston Református Óvoda és Általános Iskola épülete, valamint az intézmény játszókertjei is megújultak. Emellett az iskola fennállásának 70. évfordulóját is most ünnepli.

Az 180 millió forintos pályázati támogatásból az intézmény energetikai szempontból teljesen megújult, azaz minden nyílászárót kicseréltek, hőszigetelték az épületet, a radiátorokon szelepeket cseréltek, új kazánokkal gazdagodott az intézmény, valamint a tornaterem tetejére napelemeket helyeztek el. De megújult az óvoda és az iskola játszótere is, rengeteg játékkal szerelték fel, amelyet a gyerekek már birtokba is vettek – tudtuk meg Kissné Hatvani Erika intézményvezetőtől. „Ez egy csoda. Sokkal egyszerűbb lesz az élet. A gyerekeknek lesz min játszani” – tette hozzá Kissné Hatvani Erika.


Az energetikai korszerűsítés mellett az iskola játszótere is megújult

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.