EUR: 330,33 Ft
CHF: 301,28 Ft
2019. december 06., péntek
Miklós

Egyéb Hódmezővásárhely

Megújult az Aranyossy

Teljes energetikai korszerűsítésen esett át a hódmezővásárhelyi Aranyossy Ágoston Református Óvoda és Általános Iskola épülete, valamint az intézmény játszókertjei is megújultak. Emellett az iskola fennállásának 70. évfordulóját is most ünnepli.

Az 180 millió forintos pályázati támogatásból az intézmény energetikai szempontból teljesen megújult, azaz minden nyílászárót kicseréltek, hőszigetelték az épületet, a radiátorokon szelepeket cseréltek, új kazánokkal gazdagodott az intézmény, valamint a tornaterem tetejére napelemeket helyeztek el. De megújult az óvoda és az iskola játszótere is, rengeteg játékkal szerelték fel, amelyet a gyerekek már birtokba is vettek – tudtuk meg Kissné Hatvani Erika intézményvezetőtől. „Ez egy csoda. Sokkal egyszerűbb lesz az élet. A gyerekeknek lesz min játszani” – tette hozzá Kissné Hatvani Erika.


Az energetikai korszerűsítés mellett az iskola játszótere is megújult

Kapcsolódó Cikkek

 • A tehetségeket díjazták

  A tehetségeket díjazták

  November 22-én a Babits Mihály Kulturális Központ rendezvénytermében adta át Ács Rezső polgármester az idei…

 • Hajrá, Kék Tigrisek!

  Hajrá, Kék Tigrisek!

  Jó hír a tatabányai kézilabda kedvelőinek: a hazai ligában elverték a Budakalászt a Kék Tigrisek, és közben meglett az EHF Kupa csoportkörének sorsolása is.

 • Országos jelentőségű a Giro

  A rajt- és célvárosok – Budapest, Győr, Székesfehérvár és Nagykanizsa -, illetve a fővárosi kerületek vezetőinek tartott prezentációt a jövőre Budapestről induló Giro d’Italiáról a GiroHungary2020 csapata.