EUR: 330,82 Ft
CHF: 302,07 Ft
2019. december 09., hétfő
Natália

Extra

Megviseli az éjszakázás Görög Zitát

Alig több mint egy hónapja adott életet harmadik gyermekének, Timonnak Görög Zita. A modell most kezdőzetlen őszinteséggel vallott arról, hogy háromgyermekes édesanyaként már nem is olyan könnyű az élet.

„Az elmúlt pár hét elég intenzíven telt. Újra belerázódtam az éjszakázásokba, ami – bevallom – olykor nagyon megviselt, miközben igyekeztem a »nagyokkal« is minőségi időt tölteni… Nem sikerült. Amőbázni volt energiám, és gagyi vicceket olvasni nekik a netről, összebújva. Az esti mesélés kb. 4-szer jött össze, és 5 hét alatt 5-ször főztem. (…) De nem fulladhatok bele a lelkifurdalásba, mint a poharak a mosogatóba… Ez az időszak így csodaszép, és valahogy a maga nehézségeivel is közelséget hoz” – írta Zita.

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.