EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 18., vasárnap
Jenő

Extra

Megviseli az éjszakázás Görög Zitát

Alig több mint egy hónapja adott életet harmadik gyermekének, Timonnak Görög Zita. A modell most kezdőzetlen őszinteséggel vallott arról, hogy háromgyermekes édesanyaként már nem is olyan könnyű az élet.

„Az elmúlt pár hét elég intenzíven telt. Újra belerázódtam az éjszakázásokba, ami – bevallom – olykor nagyon megviselt, miközben igyekeztem a »nagyokkal« is minőségi időt tölteni… Nem sikerült. Amőbázni volt energiám, és gagyi vicceket olvasni nekik a netről, összebújva. Az esti mesélés kb. 4-szer jött össze, és 5 hét alatt 5-ször főztem. (…) De nem fulladhatok bele a lelkifurdalásba, mint a poharak a mosogatóba… Ez az időszak így csodaszép, és valahogy a maga nehézségeivel is közelséget hoz” – írta Zita.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.