EUR: 320,74 Ft
CHF: 280,07 Ft
2019. április 23., kedd
Béla

Életmód

Mennyi idő alatt találja meg a szellemet a csontvázak között? – Fotó!

Van egy magyar grafikus, aki közszeretettel készít ilyen és ehhez hasonló fej, azaz szemtörő feladványokat. A lényege, hogy sok apró figura között meg kell találni egy nem oda illőt.

Ebben az esetben Dudás Gergely több tucatnyi csontváz között rejtett el egy szellemet. Ön megtalálja, hogy hol rejtőzik?

Ha nem sikerült, itt eláruljuk a megfejtést!

Kapcsolódó Cikkek

 • Mi is az a szándékos vakság?

  Mi is az a szándékos vakság?

  Amikor tudatosan elfordítjuk a fejünket, mert nem akarjuk észrevenni, hogy a kollégánk szépen lassan az alkoholizmus felé tart, vagy a titkárnő a főnök szeretője, esetleg egy rangidős kolléga kellemetlen stílusa miatt már számos gyakornok felmondott, az a munkahelyi szándékos vakság.

 • Tudta? Ezért hoz tojást a nyuszi

  Tudta? Ezért hoz tojást a nyuszi

  A húsvét a kereszténység legnagyobb ünnepe, az “ünnepek ünnepe”. Idén húsvétvasárnapot és húsvéthétfőt április 21-én és 22-én ünneplik a nyugati keresztény egyházak.

 • Ezek a dolgok elengedhetetlenek húsvét ünnepén

  Ezek a dolgok elengedhetetlenek húsvét ünnepén

  A húsvéti ünnepkörben olyan ősi dolgoknak van nagyon fontos szerepük, mint a tűz, a víz, a zajcsapás és a zöld ág. A húsvétvasárnaphoz kapcsolódik a zöldághordás szokása, amelynek lényege, hogy a fiatal lányok és legények kimentek a közeli erdőbe, onnan zöld ágakat hoztak, majd ezeket szétszórták a falu utcáin, ezzel jelképezve, hogy behozták a tavaszt.