EUR: 366,08 Ft
CHF: 345,57 Ft
2020. április 04., szombat
Izidor

Egyéb Tatabánya

Mesehősök Bánhidán

NépmesePont nyílt Bánhidán. A Puskin Művelődési Házban Tatabánya kulturális-közösségi élete egy új, városi-térségi hatókörű funkcióval bővült.

A NépmesePont a „Hetedhét családi nap” elnevezésű programmal nyitotta meg kapuit. Az ünnepélyes megnyitón részt vett dr. Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes, Schmidt Csaba, Tatabánya polgármestere, Bencsik János, a Tatai-medence országgyűlési képviselője, dr. Kancz Csaba kormánymegbízott, Bereznai Csaba, Tatabánya alpolgármestere, Ablonczy Dánielné, Bánhida képviselője, valamint dr. Lutter Imre, a Magyar Versmondók Egyesületének ügyvezető elnöke.


Mindenféle csoda várta a látogatókat a megnyitón

A Hetedhét családi nap vidáman telt az új NépmesePonton

Schmidt Csaba polgármester (jobbról a második) örömmel adta át a létesítményt

A megnyitó után a családokat egész nap mesés programok, előadások, játszóház és koncert várta. A gyerekek láthatóan örömmel vették birtokba a meleg, barátságos, tágas, hagyományokra épülő, mégis korszerű mesebirodalmat. A NépmesePontban a jövőben olyan programok valósulnak meg, mint például a népmeseismeret és mesemondás, rajzversenyek, népmeseíró-verseny, holografikus élményt nyújtó vetítések, népmesével kapcsolatos egyéb kulturális és fejlesztőprogramok, amelyek a mesei gondolkodás és nevelés népszerűsítését szolgálják.

Kapcsolódó Cikkek

  • Megmozdult az ingatlanpiac

    Megmozdult az ingatlanpiac

    Még korai lenne mélyreható és végső következtetéseket levonni a járvány ingatlanpiacra gyakorolt hatásával kapcsolatban, de minimális elmozdulás már most látszik az árakban és a kínálatban.

  • Online játékok a könyvtárral

    Online játékok a könyvtárral

    Nem kell bírságtól tartania annak, akinek lejárt a kölcsönzési ideje a Csuka Zoltán Városi Könyvtárból elhozott olvasnivalóra.