2019. december 07., szombat
Ambrus

Extra

Meztelenkedés az idősek otthonában

Nem szokványos dolog történt a 89 éves Joan Corp kívánságának megfelelően a colchesteri idősek otthonában. Az intézmény jóképű, izmos, meztelen táncosokat bérelt, hogy egy háromfogásos vacsorát szolgáljanak fel a hölgyeknek.

A nyugdíjasoknak előre szóltak az eseményről, ők persze azonnal telefonáltak lányaiknak, unokáiknak, hogy ők se maradjanak le a fergeteges éjszakáról. Messzire hangzott a jókedv és vidámság, ami az estét jellemezte, hiszen a táncosok a felszolgálás mellett flörtöltek is a hölgyekkel, sőt aki kérte, azt meg is masszírozták.

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.