EUR: 321,72 Ft
CHF: 283,05 Ft
2019. április 26., péntek
Ervin

Extra

Meztelenkedés az idősek otthonában

Nem szokványos dolog történt a 89 éves Joan Corp kívánságának megfelelően a colchesteri idősek otthonában. Az intézmény jóképű, izmos, meztelen táncosokat bérelt, hogy egy háromfogásos vacsorát szolgáljanak fel a hölgyeknek.

A nyugdíjasoknak előre szóltak az eseményről, ők persze azonnal telefonáltak lányaiknak, unokáiknak, hogy ők se maradjanak le a fergeteges éjszakáról. Messzire hangzott a jókedv és vidámság, ami az estét jellemezte, hiszen a táncosok a felszolgálás mellett flörtöltek is a hölgyekkel, sőt aki kérte, azt meg is masszírozták.

Kapcsolódó Cikkek

 • Luis Fonsi ismét tarol

  Luis Fonsi ismét tarol

  Egy nap alatt ötmillió feletti megtekintésnél jár Luis Fonsi új dala. A világ egyik vezető latin zenei nagykövete augusztus 17-i budapesti koncertjén is előadja majd a Date La Vuelta című slágert.

 • Singh Viki kineziológussal erősíti a lelkét

  Singh Viki kineziológussal erősíti a lelkét

  A 33 éves énekesnő és párja, Csepregi Tomi nemrég ünnepelték a második évfordulójukat. Viki szerint az eljegyzés már a levegőben van, sőt, szerelme már családot is alapítana, ám mint mondja: gyerekkori sérelmei miatt neki még kétségei vannak.

 • Tetoválással nehezebb munkát találni?

  Tetoválással nehezebb munkát találni?

  Évek óta hatalmas divat tetováltatni és a társadalom is egyre elfogadóbb ezzel kapcsolatban. A munkáltatók nagy részénél mégis kizáró ok lehet egy-egy figura vagy felirat a bőrön.