EUR: 321,86 Ft
CHF: 282,10 Ft
2018. november 16., péntek
Ödön

Extra

Meztelenkedés az idősek otthonában

Nem szokványos dolog történt a 89 éves Joan Corp kívánságának megfelelően a colchesteri idősek otthonában. Az intézmény jóképű, izmos, meztelen táncosokat bérelt, hogy egy háromfogásos vacsorát szolgáljanak fel a hölgyeknek.

A nyugdíjasoknak előre szóltak az eseményről, ők persze azonnal telefonáltak lányaiknak, unokáiknak, hogy ők se maradjanak le a fergeteges éjszakáról. Messzire hangzott a jókedv és vidámság, ami az estét jellemezte, hiszen a táncosok a felszolgálás mellett flörtöltek is a hölgyekkel, sőt aki kérte, azt meg is masszírozták.

Kapcsolódó Cikkek

  • Majka: Édesanyám fentről figyel

    Majka: Édesanyám fentről figyel

    Majka fél éve vesztette el édesanyját, akinek halálát pszichológus segítségével próbálja feldolgozni. A műsorvezető hiszi, hogy Ibolya odafentről figyel rá, ezért kétszer is meggondolja hogyan cselekszik a mindennapokban.

  • Rosszullétével bukott le Csobot Adél

    Rosszullétével bukott le Csobot Adél

    Hamar rátalált a boldogság Csobot Adélra, hisz annak ellenére, hogy még csak 24 éves, már menyasszony, és két gyönyörű kisfiú büszke édesanyja. Kisebb gyermekének, Ádinnak augusztusban adott életet, és noha anno nagyon meghitt körülmények között akarta elárulni párjának, Istenes Bencének, hogy újra babát vár, ez korántsem jött össze.