EUR: 332,58 Ft
CHF: 302,62 Ft
2019. október 15., kedd
Teréz

Extra

Michael Jackson James Bond akart lenni!

Igazán megdöbbentő érdekesség derült ki Michael Ovitz filmes üzletember nemrégiben megjelent könyvéből.  Az író az önéletrajzában azt állítja, Michael Jackson álmai szerepének vallotta a 007-es ügynök alakítását.

A beszélgetés Ovitz házában történt, mikor az egyik üzletfele Jackson társaságában meglátogatta – írja az Origo.


A beszélgetés Ovitz házában történt, mikor az egyik üzletfele Jackson társaságában meglátogatta. A találkozó végül majdnem sértődésbe fulladt, mert miközben Michael Jackson vázolta álmát a szerepről, történt egy kis baleset a guacamoléval, amit éppen ettek. Jackson kalapja egyszer beleesett a krémbe, de mikor visszavette, nem vette észre, hogy egy jókora darab maradt a karimán, és így győzködte tovább a producert, hogy ő milyen jó akcióhős lenne. Aztán végül leesett az avokádós darab, és akkor felnevetett a két üzletember, Jackson pedig sértődötten felállt, hogy akkor ő megy. Állítólag 15 percen keresztül kellett magyarázni, hogy nem rajta és a tervén röhögtek. Végül megenyhült, és annyit mondott, „oké, de tényleg el akarom játszani James Bondot” – ismerteti a részleteket a portál.

Kapcsolódó Cikkek

 • Andy Vajna drámájáról vallott Vajna Tímea

  Andy Vajna drámájáról vallott Vajna Tímea

  Nap mint nap szembesülnie kellett volna az emlékekkel a producernek az Egyesült Államokban, ahol a fia véget vetett az életének, ezért döntött úgy Andy Vajna, hogy haza költözik Magyarországra.

 • Ezért rajong Madár Vera

  Ezért rajong Madár Vera

  Bár a népszerű színésznő nádszál karcsú és vigyáz az alakjára, de imádja a finom falatokat és kimondottan rajong a különleges ételekért.

 • Ilyés Jenifer: Amiért jöttem, az teljesült

  Ilyés Jenifer: Amiért jöttem, az teljesült

  Ilyés Jenifer kissé csalódott, hogy  távoznia kellett a Sztárban Sztár leszekből! A célja azonban így is teljesült: a műsornak köszönhetően ugyanis rátalált egy menedzser, akivel már el is kezdték a közös munkát.