2018. november 16., péntek
Ödön

Extra

Minden kapcsolatot megszakított Cinthyával Viktor

Varga Viktor és Cinthya Dictator hat éven át tartó viharos kapcsolata még az év elején ért véget. Az énekest az elmúlt időszak nagyon megviselte lelkileg, szakemberhez is fordult, hogy feldolgozza a történteket. Erről mesélt őszintén a Lokálnak.

Viktor és Cinthya jó ideig az ország egyik legkülöncebb párosa volt. Máshogy öltözködtek, máshogy viselkedtek, és mást is gondoltak a világról, mint az emberek nagy része. Ők ketten azonban nagyon sok mindenben hasonlítottak egymásra, ám ez sem adott kellő stabilitást a kapcsolatuknak. Szerelmük valóságos hullámvasút volt: hol a csúcson jártak, hol pedig a gödör legmélyén, mígnem szilveszterkor végleg elváltak útjaik. Az énekes pedig szakember segítségét kérte a továbblépéshez.


– Nagyon nehéz volt feldolgozni a történteket, egyedül nem is ment volna. Felkerestem egy szakembert, akivel őszintén meg tudtam beszélni a problémáimat. Jelenleg úgy érzem, hogy nem állok még készen egy új kapcsolatra, de talán nem is bánom, élvezem az egyedüllétet. Persze jelentkezők azért vannak, de egyelőre senki nem fogott meg igazán – kezdte lapunknak Varga Viktor, akinek a munka is remek terápiának bizonyult: új dalokat szerez, és a vlogolásban is egyre profibb.

– Szerencsére az utóbbi időben sikerült teljesen áthelyeznem a fókuszpontot Cintiről a zenére. Ehhez az is kellett, hogy minden kapcsolatot megszakítsak vele, így már jó ideje egy szót sem váltottunk. Ebben mondjuk már rutinosak vagyunk, hiszen ez volt a harmadik különválásunk, de egyben az utolsó is, azt hiszem. Számomra most a munka az első, és jelenleg azt érzem, hogy minden nő csak elvonja ettől a figyelmem, pedig végre jó úton járok – jelentette ki Viktor, aki tavaly tért vissza a zenei köztudatba Nagy utazás című felvételével, amely egy csapásra a rádiók és a közönség kedvence lett. Az énekes-dalszerző legújabb számát, az Üljünk a stégen!-t sok más szerzeményéhez hasonlóan szintén a saját élete ihlette.


– Az Üljünk a stégen! egyszerűen egy boldog, felszabadult életérzést szeretne közvetíteni, egy elképzelt jövőképet, amely bármelyik nyári kalandból kialakulhat, ha továbbgondoljuk. A lényeg, hogy nyáron menjünk a szabadba, élvezzünk ki minden pillanatot, a természetet, a jó időt, bulizzunk, szeressük egymást, és ne csak üljünk a stégen, olykor ugorjunk is be a vízbe – mondta az énekes.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.

 • Majka: Édesanyám fentről figyel

  Majka: Édesanyám fentről figyel

  Majka fél éve vesztette el édesanyját, akinek halálát pszichológus segítségével próbálja feldolgozni. A műsorvezető hiszi, hogy Ibolya odafentről figyel rá, ezért kétszer is meggondolja hogyan cselekszik a mindennapokban.