2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Extra

Minden kapcsolatot megszakított Cinthyával Viktor

Varga Viktor és Cinthya Dictator hat éven át tartó viharos kapcsolata még az év elején ért véget. Az énekest az elmúlt időszak nagyon megviselte lelkileg, szakemberhez is fordult, hogy feldolgozza a történteket. Erről mesélt őszintén a Lokálnak.

Viktor és Cinthya jó ideig az ország egyik legkülöncebb párosa volt. Máshogy öltözködtek, máshogy viselkedtek, és mást is gondoltak a világról, mint az emberek nagy része. Ők ketten azonban nagyon sok mindenben hasonlítottak egymásra, ám ez sem adott kellő stabilitást a kapcsolatuknak. Szerelmük valóságos hullámvasút volt: hol a csúcson jártak, hol pedig a gödör legmélyén, mígnem szilveszterkor végleg elváltak útjaik. Az énekes pedig szakember segítségét kérte a továbblépéshez.


– Nagyon nehéz volt feldolgozni a történteket, egyedül nem is ment volna. Felkerestem egy szakembert, akivel őszintén meg tudtam beszélni a problémáimat. Jelenleg úgy érzem, hogy nem állok még készen egy új kapcsolatra, de talán nem is bánom, élvezem az egyedüllétet. Persze jelentkezők azért vannak, de egyelőre senki nem fogott meg igazán – kezdte lapunknak Varga Viktor, akinek a munka is remek terápiának bizonyult: új dalokat szerez, és a vlogolásban is egyre profibb.

– Szerencsére az utóbbi időben sikerült teljesen áthelyeznem a fókuszpontot Cintiről a zenére. Ehhez az is kellett, hogy minden kapcsolatot megszakítsak vele, így már jó ideje egy szót sem váltottunk. Ebben mondjuk már rutinosak vagyunk, hiszen ez volt a harmadik különválásunk, de egyben az utolsó is, azt hiszem. Számomra most a munka az első, és jelenleg azt érzem, hogy minden nő csak elvonja ettől a figyelmem, pedig végre jó úton járok – jelentette ki Viktor, aki tavaly tért vissza a zenei köztudatba Nagy utazás című felvételével, amely egy csapásra a rádiók és a közönség kedvence lett. Az énekes-dalszerző legújabb számát, az Üljünk a stégen!-t sok más szerzeményéhez hasonlóan szintén a saját élete ihlette.


– Az Üljünk a stégen! egyszerűen egy boldog, felszabadult életérzést szeretne közvetíteni, egy elképzelt jövőképet, amely bármelyik nyári kalandból kialakulhat, ha továbbgondoljuk. A lényeg, hogy nyáron menjünk a szabadba, élvezzünk ki minden pillanatot, a természetet, a jó időt, bulizzunk, szeressük egymást, és ne csak üljünk a stégen, olykor ugorjunk is be a vízbe – mondta az énekes.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  A kiskorúak ellen elkövetett szexuális visszaélésekkel vádolt Jeffrey Epstein egyik vádlója azt állítja, hogy András yorki herceggel, II. Erzsébet brit uralkodó második fiával is le kellett feküdnie, amikor 17 éves volt – jelentette szombat reggel az NBC amerikai hírcsatorna exkluzív interjújára hivatkozva a Sky News brit hírcsatorna.

 • Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Tizenhárom év után ismét magyar zenekart jelöltek az európai könnyűzenei tehetségek díjára. A Harmed, amely a hazai hardcore/metál színtér szereplője, a rangos Music Moves Europe Talent Awards (MMETA) idei várományosai közé került.

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.