EUR: 332,08 Ft
CHF: 304,02 Ft
2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Sport

Mindennap a halálra gondolt Fury

Őszintén vallott depressziójáról és alkoholproblémáiról Tyson Fury korábbi nehézsúlyú bokszvilágbajnok.

– A világ tetején ültem, mindenem megvolt, a pénztől kezdve a hírnévig. Mégis folyamatosan depresszió gyötört, és minden egyes napon az öngyilkosságra gondoltam. Inni kezdtem. Előfordult, hogy napokra eltűntem, és New Yorkban tértem magamhoz, pedig Angliában kezdtem piálni. El lehet képzelni, hogy a feleségem miként élte meg ezt az időszakot. Végül egy pszichológus hozott rendbe – magyarázta a 30 éves öklöző.

Fury december elsején ismét szorítóba lép profi nehézsúlyú világbajnoki címmérkőzés keretében, az amerikai Deontay Wilder ellen.

Profimedia, Xposurephotos

Kapcsolódó Cikkek

 • Jövőre is a világcsoportban folytatjuk

  Jövőre is a világcsoportban folytatjuk

  Jól sikerült Davis-kupa-csapatunk túlórája: a hétfőre áthúzódó meccsen Balázs Attila 6:4, 7:5-re verte Ilja Marcsenkót, s ezzel Magyarország 3:2-re nyert Ukrajna ellen, és jövőre is a világcsoportban szerepelhet.

 • Ronaldo könnyezve beszélt édesapjáról

  Ronaldo könnyezve beszélt édesapjáról

  Könnyekben tört ki egy régi videofelvétel láttán Cristiano Ronaldo. A Juventus portugál futballcsillaga a Good Morning Britain című tévéműsorban vendégeskedett, amely során az ismert riporterrel, Piers Morgannel beszélgetett.

 • Magyarok is pályára lépnek a BL-ben

  Magyarok is pályára lépnek a BL-ben

  Hosszas várakozás után ma este kezdetét veszi a labdarúgó Bajnokok Ligája 2019/20-as idényének csoportköre. A selejtezők során eddig 91 mérkőzést játszottak le Európa legjobb csapatai, amelyeken összesen 240 gól született, meccsenként 2,64 találatot láthattunk.