EUR: 329,44 Ft
CHF: 301,04 Ft
2019. december 14., szombat
Szilárda

Sport

Mindent vitt a magyar testépítés álompárja – Videó!

Lengyel Vivien és szerelme, Molnár Péter vitték a pálmát az idei Fitparádén. A pár az eredményhirdetés után arról mesélt, hogyan viselik el egymást a felkészülés legnehezebb pillanataiban.

Péter nehezen tűri a női hisztit, de néha az is előfordul, hogy ő kezd őrjöngeni. Kiderült az is, hogy a gyermekvállalás kérdésében sem egyezik véleményük. Vivien két gyermeket szeretne, míg Péter hármat, két fiú és egy lány elosztásban. További magánéleti részletek és az öröm pillanatait, valamint Regős Lili és Tímea Majorova szakvéleményei a videóban megtekinthetőek.


Így csókolják egymást a bajnokok – Lengyel Vivien és Molnár Péter a Fitparádé idei absolut győztesei

Lengyel Vivien és szerelme Molnár Péter vitték el a pálmát az idei Fitparádéról. A pár az eredményhirdetés után arról mesélt nekünk, hogy hogyan viselik el egymást a felkészülés legnehezebb pillanataiban. Péter nehezen tűri a női hisztit, de néha az is előfordul, hogy ő kezd Őrjöngeni. Kiderült az is, hogy a gyermekvállalás kérdésében sem egyezik a pár véleménye. Vivien két gyermeket szeretne, míg Péter akkor lenne igazán boldog ha három közös gyermekük két fiú és egy lány elosztásban. További magánéleti részletek és az öröm pillanatai, valamint Regős Lili és Tímea Majorova szakvéleményei a videóban vannak benne.

Gepostet von Fitparade am Sonntag, 14. Oktober 2018

Kapcsolódó Cikkek