2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Sport

Mindent vitt a magyar testépítés álompárja – Videó!

Lengyel Vivien és szerelme, Molnár Péter vitték a pálmát az idei Fitparádén. A pár az eredményhirdetés után arról mesélt, hogyan viselik el egymást a felkészülés legnehezebb pillanataiban.

Péter nehezen tűri a női hisztit, de néha az is előfordul, hogy ő kezd őrjöngeni. Kiderült az is, hogy a gyermekvállalás kérdésében sem egyezik véleményük. Vivien két gyermeket szeretne, míg Péter hármat, két fiú és egy lány elosztásban. További magánéleti részletek és az öröm pillanatait, valamint Regős Lili és Tímea Majorova szakvéleményei a videóban megtekinthetőek.


Így csókolják egymást a bajnokok – Lengyel Vivien és Molnár Péter a Fitparádé idei absolut győztesei

Lengyel Vivien és szerelme Molnár Péter vitték el a pálmát az idei Fitparádéról. A pár az eredményhirdetés után arról mesélt nekünk, hogy hogyan viselik el egymást a felkészülés legnehezebb pillanataiban. Péter nehezen tűri a női hisztit, de néha az is előfordul, hogy ő kezd Őrjöngeni. Kiderült az is, hogy a gyermekvállalás kérdésében sem egyezik a pár véleménye. Vivien két gyermeket szeretne, míg Péter akkor lenne igazán boldog ha három közös gyermekük két fiú és egy lány elosztásban. További magánéleti részletek és az öröm pillanatai, valamint Regős Lili és Tímea Majorova szakvéleményei a videóban vannak benne.

Gepostet von Fitparade am Sonntag, 14. Oktober 2018

Kapcsolódó Cikkek

 • Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  A kirgizisztáni III. Nomád Világjátékokon négy arany-, négy ezüst-és négy bronzérmet szerzett magyar küldöttség tagjait köszöntötték a Hadtörténeti Múzeumban. A multisport eseményen öt földrész, több mint 80 országa 2000 sportolóval vett részt. Magyarországot a Magyar Turán Alapítvány hagyományőrzői és tradicionális, íjász, lovasíjász és mandala sportolói (szellemi taktikai sport), a Nemzeti Versenysport Szövetség íjász, szkander, szumó, sambo szövetségei által delegált valamint bothúzó versenyzők és sportvezetői képviselték – olvasható a misportunk.

 • Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Bekerült a Guinness Rekordok könyvébe Nagy Botond, mint “a világ leggyorsabb köríves rúgása” cím büszke tulajdonosa. A magyar válogatott karatés ezt a múlt héten megrendezett madridi világbajnokság alkalmával érdemelte ki – olvasható a magyar sporttal foglalkozó misportunk.

 • Megműtötték a Lakers irányítóját

  Megműtötték a Lakers irányítóját

  Csütörtökön megműtötték Rajon Rondót, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Lakers veterán irányítójára legalább négy-öt hét kihagyás vár.