EUR: 316,97 Ft
CHF: 279,31 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Egyéb Nagykanizsa

Mit mosolyogsz…?!

Féltékenység és bosszúvágy vezetett garázdasághoz és bántalmazáshoz a napokban Nagykanizsán. Mint dr. Pirger Csaba, a Zala Megyei Főügyészség szóvivője elmondta, egy 47 éves  helyi férfi és egy másik úriember haragban állt egymással, mert előbbi viszonyt kezdett a mostani sértett volt feleségével.

– A sértett augusztus 24-én délelőtt a kanizsai Corvin utca parkolójában ült az autójában, amikor a 47 éves férfi gépkocsijával elhaladt előtte – ismertette a történteket a szóvivő. –  Egymásra néztek, és a férfi úgy látta, hogy a sértett rámosolygott, ezt inzultálásként élte meg, így a sértett autója elé tolatott, hogy az a helyszínt ne tudja elhagyni.


Ezt követően kiszállt a kocsijából, és egy „Mit mosolyogsz?!” kiáltás után feltépte a másik férfi kocsijának ajtaját, majd a fején és a felsőtestén több alkalommal ököllel megütötte, ezután a sértettet kirántotta az autójából és tovább verte az úttesten, majd elhagyta a helyszínt.

A sértett a bántalmazás következtében az ajakán, szájüregén, mellkasán, térdén, valamint a nyakán szenvedett sérüléseket. Az elkövetőt a Nagykanizsai Járásbíróság gyorsított eljárásban, bíróság elé állítással, garázdaság vétsége miatt 300 ezer forint pénzbüntetésre ítélte.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.