2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb Nagykanizsa

Mit mosolyogsz…?!

Féltékenység és bosszúvágy vezetett garázdasághoz és bántalmazáshoz a napokban Nagykanizsán. Mint dr. Pirger Csaba, a Zala Megyei Főügyészség szóvivője elmondta, egy 47 éves  helyi férfi és egy másik úriember haragban állt egymással, mert előbbi viszonyt kezdett a mostani sértett volt feleségével.

– A sértett augusztus 24-én délelőtt a kanizsai Corvin utca parkolójában ült az autójában, amikor a 47 éves férfi gépkocsijával elhaladt előtte – ismertette a történteket a szóvivő. –  Egymásra néztek, és a férfi úgy látta, hogy a sértett rámosolygott, ezt inzultálásként élte meg, így a sértett autója elé tolatott, hogy az a helyszínt ne tudja elhagyni.


Ezt követően kiszállt a kocsijából, és egy „Mit mosolyogsz?!” kiáltás után feltépte a másik férfi kocsijának ajtaját, majd a fején és a felsőtestén több alkalommal ököllel megütötte, ezután a sértettet kirántotta az autójából és tovább verte az úttesten, majd elhagyta a helyszínt.

A sértett a bántalmazás következtében az ajakán, szájüregén, mellkasán, térdén, valamint a nyakán szenvedett sérüléseket. Az elkövetőt a Nagykanizsai Járásbíróság gyorsított eljárásban, bíróság elé állítással, garázdaság vétsége miatt 300 ezer forint pénzbüntetésre ítélte.

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

    Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

    Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.