EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Egyéb Nagykanizsa

Mit mosolyogsz…?!

Féltékenység és bosszúvágy vezetett garázdasághoz és bántalmazáshoz a napokban Nagykanizsán. Mint dr. Pirger Csaba, a Zala Megyei Főügyészség szóvivője elmondta, egy 47 éves  helyi férfi és egy másik úriember haragban állt egymással, mert előbbi viszonyt kezdett a mostani sértett volt feleségével.

– A sértett augusztus 24-én délelőtt a kanizsai Corvin utca parkolójában ült az autójában, amikor a 47 éves férfi gépkocsijával elhaladt előtte – ismertette a történteket a szóvivő. –  Egymásra néztek, és a férfi úgy látta, hogy a sértett rámosolygott, ezt inzultálásként élte meg, így a sértett autója elé tolatott, hogy az a helyszínt ne tudja elhagyni.


Ezt követően kiszállt a kocsijából, és egy „Mit mosolyogsz?!” kiáltás után feltépte a másik férfi kocsijának ajtaját, majd a fején és a felsőtestén több alkalommal ököllel megütötte, ezután a sértettet kirántotta az autójából és tovább verte az úttesten, majd elhagyta a helyszínt.

A sértett a bántalmazás következtében az ajakán, szájüregén, mellkasán, térdén, valamint a nyakán szenvedett sérüléseket. Az elkövetőt a Nagykanizsai Járásbíróság gyorsított eljárásban, bíróság elé állítással, garázdaság vétsége miatt 300 ezer forint pénzbüntetésre ítélte.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.