EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb Győr

Modern futópályát kapott Gyirmót

Vadonatúj, 400 méter hosszú futópályát adtak át Gyirmóton, amely már most nagyon népszerű a sportolók körében. A futókör a Nemzeti Szabadidős – Egészség Sportpark Program keretében nyert támogatásból és az önkormányzat 8,8 millió forintos anyagi segítségével készült el. A Zúgó park hatalmas zöldterületén az eddig meglévő parkolók, játékok, padok mellé épült a rekortánborítású, világítással felszerelt futópálya, amelyhez parkolóhelyek is tartoznak, így igazi szabadidőpark várja a sportolni vágyókat. A pályát Borkai Zsolt polgármester, Kara Ákos országgyűlési képviselő és Szabó Jenő önkormányzati képviselő adta át.

A futópálya 400 méter hosszú, rekortán borítású
Fotó: O. Jakócs Péter

Borkai Zsolt elmondta, a projekt gyönyörű környezetben valósulhatott meg, sokan nemcsak futásra, hanem sétálásra is használják a városban kialakított futópályákat.


– Örülök, hogy nemcsak sportolási lehetőséget tudtunk biztosítani, hanem a közösségi életet is javítjuk ezzel a beruházással – utalt a polgármester arra, hogy egyre nagyobb a sportolási kedv a városban.

A futás szerelmesei örömmel vették birtokukba a futópályát
Fotó: O. Jakócs Péter

Szabó Jenő önkormányzati képviselő hozzátette, hogy a gyirmóti szabadidőpark legújabb fejlesztése nagyon népszerű a sportolók körében, így ismét egy hasznos fejlesztés valósulhatott meg a városrészben.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.