EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Sport

Mourinho mindenkit elküldött az anyjába

Az elmúlt időszak összes feszültsége egyszerre tört ki José Mourinhóból a Newcastle elleni meccset követően. A portugál szakember anyanyelvén küldött el mindenkit az édesanyjába.

Hajszálon múlt, de a Manchester United nagy nehezen legyőzte a hétvégén a Newcastle együttesét az Old Traffordon. A vendégek már a 10. percben 2-0-ra vezettek, de Mata, Martial és a sokáig gólképtelen Alexis Sánchez megfordította a mérkőzést 3-2-re. A hírek szerint ezen a meccsen állt vagy bukott José Mourinho menedzser állása, így nem csoda, hogy a portugál megvadult a lefújást követően.


EPA

EPA

A Daily Mail beszámolója szerint a mérkőzés lefújása után a portugál menedzser azt mondta a kamerába, hogy: „B*sszátok meg az anyátokat!” Mindez persze portugálul mondta, amit egy szemfüles néző olvasott le a szájáról. A felvételen az is látszik, hogy Mourinho a kisujját mutatja a kamerának, egyelőre nem tudni, hogy ez mit szimbolizált.

– Azt kértem a játékosoktól, hogy adjanak bele mindent. Megérdemelten nyertünk – mondta már nyugodtabb hangnemben a sajtótájékoztatón Mourinho.

A portugál viszonya az angol médiával igen viharos, minden mozdulatát kritizálják, így a trágárkodást valószínűleg nekik címezte. Egyébként napvilágot látott egy érdekes statisztika, amellyel igyekeznek elhallgattatni a kritikusokat. A számok szerint Mourinho győzelmi aránya (60,3 százalék) a United kispadján nagyobb, mint Sir Alex Fergusoné (60,1). Azt viszont már senki nem teszi hozzá, hogy Ferguson 810 meccsen irányította a Vörös Ördögöket, míg Mourinho csak 131-en.

Kapcsolódó Cikkek

 • Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  A kirgizisztáni III. Nomád Világjátékokon négy arany-, négy ezüst-és négy bronzérmet szerzett magyar küldöttség tagjait köszöntötték a Hadtörténeti Múzeumban. A multisport eseményen öt földrész, több mint 80 országa 2000 sportolóval vett részt. Magyarországot a Magyar Turán Alapítvány hagyományőrzői és tradicionális, íjász, lovasíjász és mandala sportolói (szellemi taktikai sport), a Nemzeti Versenysport Szövetség íjász, szkander, szumó, sambo szövetségei által delegált valamint bothúzó versenyzők és sportvezetői képviselték – olvasható a misportunk.

 • Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Bekerült a Guinness Rekordok könyvébe Nagy Botond, mint “a világ leggyorsabb köríves rúgása” cím büszke tulajdonosa. A magyar válogatott karatés ezt a múlt héten megrendezett madridi világbajnokság alkalmával érdemelte ki – olvasható a magyar sporttal foglalkozó misportunk.

 • Megműtötték a Lakers irányítóját

  Megműtötték a Lakers irányítóját

  Csütörtökön megműtötték Rajon Rondót, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Lakers veterán irányítójára legalább négy-öt hét kihagyás vár.