EUR: 363,16 Ft
CHF: 343,58 Ft
2020. április 02., csütörtök
Áron

Sport

Mourinho mindenkit elküldött az anyjába

Az elmúlt időszak összes feszültsége egyszerre tört ki José Mourinhóból a Newcastle elleni meccset követően. A portugál szakember anyanyelvén küldött el mindenkit az édesanyjába.

Hajszálon múlt, de a Manchester United nagy nehezen legyőzte a hétvégén a Newcastle együttesét az Old Traffordon. A vendégek már a 10. percben 2-0-ra vezettek, de Mata, Martial és a sokáig gólképtelen Alexis Sánchez megfordította a mérkőzést 3-2-re. A hírek szerint ezen a meccsen állt vagy bukott José Mourinho menedzser állása, így nem csoda, hogy a portugál megvadult a lefújást követően.


EPA

EPA

A Daily Mail beszámolója szerint a mérkőzés lefújása után a portugál menedzser azt mondta a kamerába, hogy: „B*sszátok meg az anyátokat!” Mindez persze portugálul mondta, amit egy szemfüles néző olvasott le a szájáról. A felvételen az is látszik, hogy Mourinho a kisujját mutatja a kamerának, egyelőre nem tudni, hogy ez mit szimbolizált.

– Azt kértem a játékosoktól, hogy adjanak bele mindent. Megérdemelten nyertünk – mondta már nyugodtabb hangnemben a sajtótájékoztatón Mourinho.

A portugál viszonya az angol médiával igen viharos, minden mozdulatát kritizálják, így a trágárkodást valószínűleg nekik címezte. Egyébként napvilágot látott egy érdekes statisztika, amellyel igyekeznek elhallgattatni a kritikusokat. A számok szerint Mourinho győzelmi aránya (60,3 százalék) a United kispadján nagyobb, mint Sir Alex Fergusoné (60,1). Azt viszont már senki nem teszi hozzá, hogy Ferguson 810 meccsen irányította a Vörös Ördögöket, míg Mourinho csak 131-en.

Kapcsolódó Cikkek