2019. december 06., péntek
Miklós

Egyéb XXII.kerület

Mozgást kaptak a hölgyek ajándékba

Ingyenes edzéslehetőséggel ajándékozta meg a vendégeket születésnapja alkalmából a Völgy Fitness működtetője, Palotás Szvetlana. Az érdeklődők korán reggel spinningezhettek, majd tornázhattak Karkus Krisztivel, aztán Móni és Réka edzette együtt a csajokat, hogy aztán Evelyn dance fitness óráján könnyedén táncolhassanak.

Mi Ági és Dóri közös gerincjógáján jártunk. Németh Ágnes tavaly március óta, Mészáros Dóri egy hónapja oktat a Völgyben. Együtt végeztek, Áginál hétfőn és szerda délelőtt lehet erősödni és lazulni, Dóri pedig szombat délelőttönként várja az érdeklődőket. Dóri kérdésünkre elmondta, korábban versenyszerűen úszott, és most a jógában találja meg ugyanazt a kihívást, amit a versenysport jelentett számára. Németh Ágnes már kétgyermekes édesanya, és személyes problémái miatt kezdett el jógázni.


– Inzulinrezisztenciát állapítottak meg nálam, és meddő voltam – mesélte. – Szerencsére a jóga felé vitt az utam, egy nagyszerű oktatóhoz kerültem, és az egész életem megváltozott. Megszűntek az egészségügyi problémáim, harmóniába kerültem önmagammal, a többiekkel és a világgal. Időközben rádöbbentem, hogy ezt másokkal is szeretném megosztani. Azért nem egy jógaklubban tanítok, mert a hozzám hasonló helyzetben lévő embereknek szeretnék segítséget nyújtani, megmutatni azt, ami nekem is segített, és nem a profik számára tartani edzéseket.

Kapcsolódó Cikkek

 • A tehetségeket díjazták

  A tehetségeket díjazták

  November 22-én a Babits Mihály Kulturális Központ rendezvénytermében adta át Ács Rezső polgármester az idei…

 • Hajrá, Kék Tigrisek!

  Hajrá, Kék Tigrisek!

  Jó hír a tatabányai kézilabda kedvelőinek: a hazai ligában elverték a Budakalászt a Kék Tigrisek, és közben meglett az EHF Kupa csoportkörének sorsolása is.

 • Országos jelentőségű a Giro

  A rajt- és célvárosok – Budapest, Győr, Székesfehérvár és Nagykanizsa -, illetve a fővárosi kerületek vezetőinek tartott prezentációt a jövőre Budapestről induló Giro d’Italiáról a GiroHungary2020 csapata.