2018. november 19., hétfő
Erzsébet

Egyéb XXII.kerület

Mozgást kaptak a hölgyek ajándékba

Ingyenes edzéslehetőséggel ajándékozta meg a vendégeket születésnapja alkalmából a Völgy Fitness működtetője, Palotás Szvetlana. Az érdeklődők korán reggel spinningezhettek, majd tornázhattak Karkus Krisztivel, aztán Móni és Réka edzette együtt a csajokat, hogy aztán Evelyn dance fitness óráján könnyedén táncolhassanak.

Mi Ági és Dóri közös gerincjógáján jártunk. Németh Ágnes tavaly március óta, Mészáros Dóri egy hónapja oktat a Völgyben. Együtt végeztek, Áginál hétfőn és szerda délelőtt lehet erősödni és lazulni, Dóri pedig szombat délelőttönként várja az érdeklődőket. Dóri kérdésünkre elmondta, korábban versenyszerűen úszott, és most a jógában találja meg ugyanazt a kihívást, amit a versenysport jelentett számára. Németh Ágnes már kétgyermekes édesanya, és személyes problémái miatt kezdett el jógázni.


– Inzulinrezisztenciát állapítottak meg nálam, és meddő voltam – mesélte. – Szerencsére a jóga felé vitt az utam, egy nagyszerű oktatóhoz kerültem, és az egész életem megváltozott. Megszűntek az egészségügyi problémáim, harmóniába kerültem önmagammal, a többiekkel és a világgal. Időközben rádöbbentem, hogy ezt másokkal is szeretném megosztani. Azért nem egy jógaklubban tanítok, mert a hozzám hasonló helyzetben lévő embereknek szeretnék segítséget nyújtani, megmutatni azt, ami nekem is segített, és nem a profik számára tartani edzéseket.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.