EUR: 321,88 Ft
CHF: 282,32 Ft
2018. november 16., péntek
Ödön

Egyéb

Nanushkában szexiznek a világsztárok

Nemrég Budapesten is bemutatta új kollekcióját a Budapest Central European Fashion Weeken Sándor Szandra, azaz Nanushka. A fiatal divattervezőt imádják a külföldi hírességek. Bemutatjuk a világsztárok legjobb szettjeit!

Budapest felkerült a divatvilág térképére


– Hatalmas szeretettel fogadtak minket külföldön, New Yorkban, Párizsban, és Londonban is rendkívül jó visszajelzéseket kaptunk, de most végre itthon vagyunk, és Budapesten is megmutathatjuk a 2019-es tavasz-nyári kollekciónkat – nyilatkozta a Borsnak a bemutató előtt Sándor Szandra, aki a Budapest Central European Fashion Weeken mutatta be új kollekcióját.
– Nagyon örülünk, hogy a Nanushka márka a divatipar egyik zászlóshajója lett, és hogy Budapest végre felkerült a divatvilág térképére. Reméljük, hogy a hazai közönség is úgy el lesz ragadtatva Szandra munkájától, mint a külföldi. Hatalmas büszkeség számunkra, hogy 2016-ban Szandráék mellett döntöttünk, és befektettünk a márkába, hihetetlen eredményeket értek el az elmúlt években – tette hozzá Gurzó Anna, a GB & Partners igazgatóságának tagja.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.