EUR: 331,09 Ft
CHF: 302,29 Ft
2019. december 07., szombat
Ambrus

Egyéb

Nanushkában szexiznek a világsztárok

Nemrég Budapesten is bemutatta új kollekcióját a Budapest Central European Fashion Weeken Sándor Szandra, azaz Nanushka. A fiatal divattervezőt imádják a külföldi hírességek. Bemutatjuk a világsztárok legjobb szettjeit!

Budapest felkerült a divatvilág térképére


– Hatalmas szeretettel fogadtak minket külföldön, New Yorkban, Párizsban, és Londonban is rendkívül jó visszajelzéseket kaptunk, de most végre itthon vagyunk, és Budapesten is megmutathatjuk a 2019-es tavasz-nyári kollekciónkat – nyilatkozta a Borsnak a bemutató előtt Sándor Szandra, aki a Budapest Central European Fashion Weeken mutatta be új kollekcióját.
– Nagyon örülünk, hogy a Nanushka márka a divatipar egyik zászlóshajója lett, és hogy Budapest végre felkerült a divatvilág térképére. Reméljük, hogy a hazai közönség is úgy el lesz ragadtatva Szandra munkájától, mint a külföldi. Hatalmas büszkeség számunkra, hogy 2016-ban Szandráék mellett döntöttünk, és befektettünk a márkába, hihetetlen eredményeket értek el az elmúlt években – tette hozzá Gurzó Anna, a GB & Partners igazgatóságának tagja.

Kapcsolódó Cikkek

 • A tehetségeket díjazták

  A tehetségeket díjazták

  November 22-én a Babits Mihály Kulturális Központ rendezvénytermében adta át Ács Rezső polgármester az idei…

 • Hajrá, Kék Tigrisek!

  Hajrá, Kék Tigrisek!

  Jó hír a tatabányai kézilabda kedvelőinek: a hazai ligában elverték a Budakalászt a Kék Tigrisek, és közben meglett az EHF Kupa csoportkörének sorsolása is.

 • Országos jelentőségű a Giro

  A rajt- és célvárosok – Budapest, Győr, Székesfehérvár és Nagykanizsa -, illetve a fővárosi kerületek vezetőinek tartott prezentációt a jövőre Budapestről induló Giro d’Italiáról a GiroHungary2020 csapata.