EUR: 319,35 Ft
CHF: 282,07 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Egyéb

Nanushkában szexiznek a világsztárok

Nemrég Budapesten is bemutatta új kollekcióját a Budapest Central European Fashion Weeken Sándor Szandra, azaz Nanushka. A fiatal divattervezőt imádják a külföldi hírességek. Bemutatjuk a világsztárok legjobb szettjeit!

Budapest felkerült a divatvilág térképére


– Hatalmas szeretettel fogadtak minket külföldön, New Yorkban, Párizsban, és Londonban is rendkívül jó visszajelzéseket kaptunk, de most végre itthon vagyunk, és Budapesten is megmutathatjuk a 2019-es tavasz-nyári kollekciónkat – nyilatkozta a Borsnak a bemutató előtt Sándor Szandra, aki a Budapest Central European Fashion Weeken mutatta be új kollekcióját.
– Nagyon örülünk, hogy a Nanushka márka a divatipar egyik zászlóshajója lett, és hogy Budapest végre felkerült a divatvilág térképére. Reméljük, hogy a hazai közönség is úgy el lesz ragadtatva Szandra munkájától, mint a külföldi. Hatalmas büszkeség számunkra, hogy 2016-ban Szandráék mellett döntöttünk, és befektettünk a márkába, hihetetlen eredményeket értek el az elmúlt években – tette hozzá Gurzó Anna, a GB & Partners igazgatóságának tagja.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.