EUR: 334,79 Ft
CHF: 305,73 Ft
2019. november 18., hétfő
Jenő

Belföld

Nem szabadulnak a badacsonyi gyilkosok!

Letartóztatásban marad az a két badacsonyi támadó, aki szeptemberben dulakodás közben megölt egy embert.

A Veszprém Megyei Főügyészség csütörtöki közleményében azt írta, mindkét gyanúsítottnál fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye illetve annak lehetősége, hogy a tanúk megfélemlítésével, befolyásolásával veszélyeztetik a bizonyítást. Az egyik gyanúsított esetében újabb bűncselekmény elkövetésétől is tartani kellene, ha szabadlábra kerülne.

A két Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei férfi szeptember 8-án ittas állapotban, Badacsony egyik központi parkolójában, közlekedési konfliktus miatt kialakult vita során bántalmazta a sértettet, aki a helyszínen elhunyt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nyolcmillióból rendezte be a lakását egy vásárló a fekete pénteken

  Nyolcmillióból rendezte be a lakását egy vásárló a fekete pénteken

  Mintegy nyolcmillió forintért rendelt egy vásárló egy nagyobb lakás teljes berendezéséhez szükséges cikkeket, egyebek mellett konyhai gépeket, tévéket, számítógépet és házimozi-rendszert az egyik nagy internetes áruház fekete pénteki akciójának keretében – írta a hétfői Világgazdaság.

 • Így hazudik Karácsony az ingyen BKV-ról

  Így hazudik Karácsony az ingyen BKV-ról

  Fűt-fát ígért a kampány során Karácsony Gergely főpolgármester. Az egyik legfontosabb ígérete az volt, hogy megválasztása esetén ingyenessé teszi a tömegközlekedést a 14 éven aluliak számára.

 • Újabb botrányos hangfelvétel Lacknerről

  Újabb botrányos hangfelvétel Lacknerről

  Újabb botrányos hangfelvétel látott napvilágot a korrupcióbotrányairól elhíresült kokainozó Lackner Csabáról. A felvételen szó esik az 5 milliós nem hivatalos tartozásról is, amelyet a ‘szentéletű’ politikus építési engedélyek kiadása után kaphat csak meg.