EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 18., vasárnap
Jenő

Sport

Németh Zsanett orvosi tanácsra visszalépett

Németh Zsanett hiába fogadkozott, hogy sérülése ellenére megküzd a bronzéremért a budapesti birkózó-vb-n. A 76 kilósok között szereplő versenyző orvosi tanácsra inkább visszalépett. Nem csoda, hiszen járni is alig tud, miután a török világbajnok, Yasemin Adar elleni elődöntőben kifordult a térde.

– Eleinte úgy gondoltam, hogy megpróbálok szőnyegre lépni, s ha nem megy, legfeljebb visszalépek – nyilatkozta könnyeivel küszködve az nso.hu-nak az Eb-ezüstérmes Zsanett. – Az orvos azonban nem engedte, mert nagyobb sérülés lehet belőle. Jövőre kvalifikációs vb lesz, és az a legfontosabb, hogy kijussak az olimpiára.

/MTI/Czagány Balázs

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  A kirgizisztáni III. Nomád Világjátékokon négy arany-, négy ezüst-és négy bronzérmet szerzett magyar küldöttség tagjait köszöntötték a Hadtörténeti Múzeumban. A multisport eseményen öt földrész, több mint 80 országa 2000 sportolóval vett részt. Magyarországot a Magyar Turán Alapítvány hagyományőrzői és tradicionális, íjász, lovasíjász és mandala sportolói (szellemi taktikai sport), a Nemzeti Versenysport Szövetség íjász, szkander, szumó, sambo szövetségei által delegált valamint bothúzó versenyzők és sportvezetői képviselték – olvasható a misportunk.

 • Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Bekerült a Guinness Rekordok könyvébe Nagy Botond, mint “a világ leggyorsabb köríves rúgása” cím büszke tulajdonosa. A magyar válogatott karatés ezt a múlt héten megrendezett madridi világbajnokság alkalmával érdemelte ki – olvasható a magyar sporttal foglalkozó misportunk.

 • Megműtötték a Lakers irányítóját

  Megműtötték a Lakers irányítóját

  Csütörtökön megműtötték Rajon Rondót, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Lakers veterán irányítójára legalább négy-öt hét kihagyás vár.