2019. december 14., szombat
Szilárda

Belföld

Nemzetbiztonsági kockázatot jelent az LMP-s

Azzal, hogy megpróbálta hírbe hozni a miniszterelnököt, Demeter Márta, a honvédelmi bizottság alelnöke bizalmas adatokat hozott nyilvánosságra, ezért Németh Szilárd honvédelmi államtitkár felszólította az LMP-t: hívja vissza képviselőjét a bizottságból. Az LMP „Military Barbie-ja” erről hallani sem akar.

MTI Fotó: Kovács Tamás

– Demeter Márta, az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának alelnökeként bizalmas és érzékeny adatokat hamisított és szivárogtatott ki, megsértve ezzel a honvédelmi törvényt is – mondta Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára.


Mint ismert: az MSZP-ből az LMP-be ejtőernyőzött képviselőnő írásbeli kérdést intézett a honvédelmi tárcához arról, hogy miért utazott katonai repülőgépen a miniszterelnök kislánya, Orbán Flóra. Demeter azonban csúnyán benézte a dolgot, mert kiderült, hogy nem a miniszterelnök lánya, hanem egy névrokona, egy Orbán L. nevű százados szintén Flóra nevű kétéves gyermeke utazott, egyébként teljesen szabályszerűen.

Az álhírt aztán az LMP-közeli azonnali.hu is közölte, majd sorban az összes ballibeláris hazugsággyár (Index, HVG, 444.hu) is átvette. Demeter közölte: nem mond le.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek