EUR: 321,72 Ft
CHF: 282,65 Ft
2019. április 25., csütörtök
Márk

Belföld

Nemzetközi dalszerző tábor Dunaszentmiklóson

Mintegy negyven zeneipari szakember és zenész részvételével zajlik a második nemzetközi dalszerző tábor (Songbook Songwriting Camp) a Komárom-Esztergom megyei Dunaszentmiklóson.

A táborban szerb, cseh, román, litván, valamint svéd, osztrák és magyar szereplők alkotnak öt napon át, október 28-ig – közölte a szervező Zeneszöveg.hu csütörtökön az MTI-vel.


A hazai színteret többek között Jónás Vera, Burai Krisztián, Torres Dani, Závodi Marcel, Czutor Zoltán, Johnny K. Palmer, Patocska Olivér, Trap kapitány (Tha Shudras), Myra Monoka, Talán Attila, Péterffy Lili és Kozma Kata képviseli, külföldről érkezik mások mellett a svéd George Németh és Vallie Heart, a cseh Jana Infeldová, Jan Vávra és Gabriela Hercklová, a lengyel Dominik Buczkowski, a litván Vytautas Petrosius és a szerbiai Qyan.

“A Zeneszöveg.hu célja, hogy a teljes régió lefedésével olyan kapcsolati hálót alakítson ki a zenészek, zeneipari szereplők között, amely újabb lehetőségeket nyit a közös munkára, tehetségük kamatoztatására, elsőként a teljes régió szintjén, idővel pedig világszinten is” – áll a közleményben.

A résztvevők számára a szakmai hátteret és a technikai felszereltséget a Set-School, az alkotás helyszínét a Duna Residence biztosítja. Az esemény idén is az Artisjus támogatásával, a Nemzeti Kulturális Alappal együttműködésben valósul meg.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Maccabi Európa Játékok jó válasz a hamis hírekre

  A Maccabi Európa Játékok jó válasz a hamis hírekre

  Büszkék vagyunk azokra a zsidó származású magyarokra, akik a sporton keresztül gazdagabbá tették a magyar sport örökségét – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Maccabi VAC Hungary Sportegyesület kiállításának New York-i megnyitóján.

 • Orbán Balázs: Európa sorskérdése a migráció

  Orbán Balázs: Európa sorskérdése a migráció

  Két fronton kell harcolnia a magyar kormánynak: a bevándorláspárti nemzetközi erőkkel és az őket támogató hazai ellenzékkel, de a választók támogatásával megnyerhetők ezek a küzdelmek – fogalmazott lapunknak Orbán Balázs, a Miniszterelnökség miniszterhelyettese, parlamenti és stratégiai államtitkára.

 • Mikor is volt diktatúra?

  Mikor is volt diktatúra?

  1919. április 7-én tanácsválasztásokat tartottak. Nem választhattak a korábbi hatalom képviselői és a papság, valamint csak a szociáldemokrata és kommunista pártok egyesülése után létrejött Magyarországi Szocialista Párt indíthatott jelölteket.