2019. december 06., péntek
Miklós

Egyéb Dunaújváros

Nindzsaként bizonyított a lelkész

Stermeczki András dunaújvárosi evangélikus lelkész is szerepelt a TV2 Ninja Warrior elnevezésű műsorában, ahol a résztvevők egy igen különleges akadálypályán próbálnak túljutni. Az egyházfi egyebek mellett a közös futásoknak is rendszeres résztvevője, így a sport nem ismeretlen terület számára. 

Ismerős arcot láthattak a közelmúltban a tévé képernyőjén a dunaújvárosiak: Stermeczki András is kipróbálta magát a TV2 Ninja Warrior című műsorában. Mint elmondta, fontos, hogy a lelkészek kilépjenek a templomok falai közül, hiszen ők is hétköznapi emberek.


Stermeczki András a Ninja Warriorban bizonyított

A 48 esztendős egyházfi az evangélikus templom udvarán is kalandparkot építtetett, és látványos videón mutatta be, hogy maga ugyancsak rendszeresen használja azt. A felvételre gyermekei és felesége is elkísérték Stermeczki Andrást, aki láthatóan lelkesen versenyzett, és csupán a pálya legnehezebb része tudta megállítani.

Kapcsolódó Cikkek

 • A tehetségeket díjazták

  A tehetségeket díjazták

  November 22-én a Babits Mihály Kulturális Központ rendezvénytermében adta át Ács Rezső polgármester az idei…

 • Hajrá, Kék Tigrisek!

  Hajrá, Kék Tigrisek!

  Jó hír a tatabányai kézilabda kedvelőinek: a hazai ligában elverték a Budakalászt a Kék Tigrisek, és közben meglett az EHF Kupa csoportkörének sorsolása is.

 • Országos jelentőségű a Giro

  A rajt- és célvárosok – Budapest, Győr, Székesfehérvár és Nagykanizsa -, illetve a fővárosi kerületek vezetőinek tartott prezentációt a jövőre Budapestről induló Giro d’Italiáról a GiroHungary2020 csapata.