EUR: 319,46 Ft
CHF: 282,18 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Dunaújváros

Nindzsaként bizonyított a lelkész

Stermeczki András dunaújvárosi evangélikus lelkész is szerepelt a TV2 Ninja Warrior elnevezésű műsorában, ahol a résztvevők egy igen különleges akadálypályán próbálnak túljutni. Az egyházfi egyebek mellett a közös futásoknak is rendszeres résztvevője, így a sport nem ismeretlen terület számára. 

Ismerős arcot láthattak a közelmúltban a tévé képernyőjén a dunaújvárosiak: Stermeczki András is kipróbálta magát a TV2 Ninja Warrior című műsorában. Mint elmondta, fontos, hogy a lelkészek kilépjenek a templomok falai közül, hiszen ők is hétköznapi emberek.


Stermeczki András a Ninja Warriorban bizonyított

A 48 esztendős egyházfi az evangélikus templom udvarán is kalandparkot építtetett, és látványos videón mutatta be, hogy maga ugyancsak rendszeresen használja azt. A felvételre gyermekei és felesége is elkísérték Stermeczki Andrást, aki láthatóan lelkesen versenyzett, és csupán a pálya legnehezebb része tudta megállítani.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.