2018. november 16., péntek
Ödön

Egyéb Dunaújváros

Nindzsaként bizonyított a lelkész

Stermeczki András dunaújvárosi evangélikus lelkész is szerepelt a TV2 Ninja Warrior elnevezésű műsorában, ahol a résztvevők egy igen különleges akadálypályán próbálnak túljutni. Az egyházfi egyebek mellett a közös futásoknak is rendszeres résztvevője, így a sport nem ismeretlen terület számára. 

Ismerős arcot láthattak a közelmúltban a tévé képernyőjén a dunaújvárosiak: Stermeczki András is kipróbálta magát a TV2 Ninja Warrior című műsorában. Mint elmondta, fontos, hogy a lelkészek kilépjenek a templomok falai közül, hiszen ők is hétköznapi emberek.


Stermeczki András a Ninja Warriorban bizonyított

A 48 esztendős egyházfi az evangélikus templom udvarán is kalandparkot építtetett, és látványos videón mutatta be, hogy maga ugyancsak rendszeresen használja azt. A felvételre gyermekei és felesége is elkísérték Stermeczki Andrást, aki láthatóan lelkesen versenyzett, és csupán a pálya legnehezebb része tudta megállítani.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.