EUR: 321,65 Ft
CHF: 282,42 Ft
2019. április 25., csütörtök
Márk

Egyéb Dunaújváros

Nindzsaként bizonyított a lelkész

Stermeczki András dunaújvárosi evangélikus lelkész is szerepelt a TV2 Ninja Warrior elnevezésű műsorában, ahol a résztvevők egy igen különleges akadálypályán próbálnak túljutni. Az egyházfi egyebek mellett a közös futásoknak is rendszeres résztvevője, így a sport nem ismeretlen terület számára. 

Ismerős arcot láthattak a közelmúltban a tévé képernyőjén a dunaújvárosiak: Stermeczki András is kipróbálta magát a TV2 Ninja Warrior című műsorában. Mint elmondta, fontos, hogy a lelkészek kilépjenek a templomok falai közül, hiszen ők is hétköznapi emberek.


Stermeczki András a Ninja Warriorban bizonyított

A 48 esztendős egyházfi az evangélikus templom udvarán is kalandparkot építtetett, és látványos videón mutatta be, hogy maga ugyancsak rendszeresen használja azt. A felvételre gyermekei és felesége is elkísérték Stermeczki Andrást, aki láthatóan lelkesen versenyzett, és csupán a pálya legnehezebb része tudta megállítani.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jöhet még egy gyerek?

  Jöhet még egy gyerek?

  A tavalyi siker után idén is tart „egyszerre gyermekemelés” programot a Három királyfi…

 • A föld napját ünnepeltük

  A föld napját ünnepeltük

  Április 22-én volt a Föld napja, melyet Magyarországon 1990 óta ünneplünk meg rendszeresen. Ilyenkor az egész világon a környezettudatosság kerül előtérbe és az, hogy legalább olyan körülményeket biztosítsunk az eljövendő generációknak, mint ami nekünk megadatott.

 • Az utolsó két lépés Köln felé

  Az utolsó két lépés Köln felé

  Csütörtök este 8 órától (lapunk megjelenésének napján) teheti meg az utolsó előtti, május 5-én vasárnap 19 órától pedig az utolsó nagy lépést is megteheti a kölni Bajnokok Ligája Final 4 felé a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata.

 • Választ kapnak a jövő kihívásaira

  Választ kapnak a jövő kihívásaira

  Beszédszintetizátor, legórobot, CNC-marógép, lézervágó, 3D-s nyomtató és pendrive-ról vezérelhető varrógép is helyet kapott a Szombathelyi Műszaki Szakképzési Centrum Akacs Mihály utcai épületében újonnan kialakított Digitális Közösségi Alkotóműhelyben.