EUR: 333,46 Ft
CHF: 303,80 Ft
2019. november 20., szerda
Jolán

Egyéb XXII.kerület

Nyílt fitnesz

Evelyn a hangulathoz is ért, nemcsak a mozgáshoz

A dance fitnessen jól megtáncoltatták a lányokat

Ingyenes dance fitness, aerobik-, spinning- és jógaórával várták az érdeklődőket a budatétényi Völgy Fitness nyílt napján. A szervezők nemcsak mozgással ajándékozták meg az érdeklődőket, hanem gyümölcstállal, sós falatokkal és tortával is kínálták a kellemesen elfáradt vendégeket. 13. oldal

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.