2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Belföld

Nyomoznak Gyurcsány cége ellen

Nyomozást rendelt el az Altus Portfólió Kft. gyanús hitelezési gyakorlata ügyében a Fővárosi Főügyészség. Mint ismeretes: a Magyar Nemzeti Bank augusztusban 15 millió forintos bírságot szabott ki Gyurcsány Ferenc cégére, mert a kft. két év alatt közel 400 millió forintnyi pénzkölcsönt nyújtott jogosulatlanul különböző magán- és jogi személyeknek, köztük a milliárdos csalással gyanúsított, előzetesben ülő Czeglédy Csaba cégének.

Az MNB már akkor jelezte, hogy feljelentést tesznek az ügyben, de azt a rendőrség bűncselekmény hiányában elutasította. A Magyar Idők azonban megtudta, hogy az ügyészség elfogadta az MNB által benyújtott panaszt, és nyomozás elrendelésére utasította a rendőrséget, mert „a feljelentéskiegészítés során beszerzett, valamint a panaszban szereplő újabb adatok alapján a felvetett bűncselekmény gyanúját kizárni nem lehet”.


Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek

 • Kötetbe rendezve olvashatók Pilhál György írásai

  Kötetbe rendezve olvashatók Pilhál György írásai

  Derűs, belülről mosolygós időszakot hoznak az embernek a Pilhál-művek. Mesterművek teszem hozzá, és nem hízelegni akarok, hiszen több évtizedes ismertség – talán barátságnak  is mondhatom – fűz hozzá.

 • Nőtt a kiberfenyegetettség Magyarországon

  Nőtt a kiberfenyegetettség Magyarországon

  Nőtt Magyarország kiberfenyegetettsége a tavalyi negyedik negyedévben az előző negyedévihez képest a Kaspersky Lab orosz kiberbizonsági vállalat negyedéves kimutatása, a Kaspersky Security Bulletin szerint.

 • Bemutatták Debrecen város borait

  Bemutatták Debrecen város borait

  Rekordszámú vörös- és fehérbort, valamint pezsgőt neveztek az idei Debrecen város bora versenyre – jelezte a hajdú-bihari megyeszékhely polgármestere csütörtökön, a város idei borait bemutató sajtótájékoztatón.