2020. április 04., szombat
Izidor

Extra

Ők énekelnek a Táncdalfesztivál színpadán

Az idén januárban hatalmas sikert aratott az „50 éves a Táncdalfesztivál” koncert, amelynek az Aréna adott otthont. Nemcsak a nézők, hanem a szakemberek egyöntetű véleménye is az volt, hogy az est méltán kiemelt esélyese lett Az év koncertje kitüntető címnek.

A telt házas koncert végén a közönség egy emberként szavazta meg a folytatást, és a következő évre vonatkozó zenei kívánságok ezrei erősítették meg ezt a nézői szándékot.


Éppen ezért 2019. január 12-én, szombaton újra indul a nagy utazás! Ismét megidézik a 60-as, 70-es évek legnagyobb slágereit. Az idei koncert címe, az „50+ éves Táncdalfesztivál” azt jelzi, hogy a műsorban már nemcsak a Táncdalfesztiválokon elhangzott dalok, hanem a korszak további felejthetetlen dallamai is felcsendülnek.

Az esemény különlegessége, hogy a fellépő művészek így együtt még sosem álltak egy színpadon. Az idei előadók között lesz közkívánatra Kovács Kati és Tóth Vera, akiket a nézői levelek sokasága követelt a műsorba.


Mellettük fellépnek a tavalyi koncert sztárjai: Koós János, Poór Péter, Soltész Rezső, Dobos Attila, Csonka András, de olyan fiatal énekesek is képviseltetik magukat, mint Vastag Tamás, Koós Réka, Muri Enikő és Ambrus Rita.

A zenét ismét a 60 tagú szimfonikus Big Band zenekar szolgáltatja, akik eredeti kották alapján szólaltatják meg a legendás dalokat. Közreműködik a Stúdió 11 Ensemble. A tervezett 30 műsorszámot a közönség által megszavazott slágerekből válogatták össze. Az idei januári koncert legnagyobb tanulsága, hogy a 20 évesektől a 80 évesekig minden generáció nagy szeretettel fogadta a dalokat.

Zenei vezető: Zsoldos Béla, karmester: Wolf Péter, rendező: Meskó Zsolt.

Kapcsolódó Cikkek