EUR: 321,69 Ft
CHF: 281,81 Ft
2018. november 16., péntek
Ödön

Extra

Ők énekelnek a Táncdalfesztivál színpadán

Az idén januárban hatalmas sikert aratott az „50 éves a Táncdalfesztivál” koncert, amelynek az Aréna adott otthont. Nemcsak a nézők, hanem a szakemberek egyöntetű véleménye is az volt, hogy az est méltán kiemelt esélyese lett Az év koncertje kitüntető címnek.

A telt házas koncert végén a közönség egy emberként szavazta meg a folytatást, és a következő évre vonatkozó zenei kívánságok ezrei erősítették meg ezt a nézői szándékot.


Éppen ezért 2019. január 12-én, szombaton újra indul a nagy utazás! Ismét megidézik a 60-as, 70-es évek legnagyobb slágereit. Az idei koncert címe, az „50+ éves Táncdalfesztivál” azt jelzi, hogy a műsorban már nemcsak a Táncdalfesztiválokon elhangzott dalok, hanem a korszak további felejthetetlen dallamai is felcsendülnek.

Az esemény különlegessége, hogy a fellépő művészek így együtt még sosem álltak egy színpadon. Az idei előadók között lesz közkívánatra Kovács Kati és Tóth Vera, akiket a nézői levelek sokasága követelt a műsorba.


Mellettük fellépnek a tavalyi koncert sztárjai: Koós János, Poór Péter, Soltész Rezső, Dobos Attila, Csonka András, de olyan fiatal énekesek is képviseltetik magukat, mint Vastag Tamás, Koós Réka, Muri Enikő és Ambrus Rita.

A zenét ismét a 60 tagú szimfonikus Big Band zenekar szolgáltatja, akik eredeti kották alapján szólaltatják meg a legendás dalokat. Közreműködik a Stúdió 11 Ensemble. A tervezett 30 műsorszámot a közönség által megszavazott slágerekből válogatták össze. Az idei januári koncert legnagyobb tanulsága, hogy a 20 évesektől a 80 évesekig minden generáció nagy szeretettel fogadta a dalokat.

Zenei vezető: Zsoldos Béla, karmester: Wolf Péter, rendező: Meskó Zsolt.

Kapcsolódó Cikkek

  • Majka: Édesanyám fentről figyel

    Majka: Édesanyám fentről figyel

    Majka fél éve vesztette el édesanyját, akinek halálát pszichológus segítségével próbálja feldolgozni. A műsorvezető hiszi, hogy Ibolya odafentről figyel rá, ezért kétszer is meggondolja hogyan cselekszik a mindennapokban.

  • Rosszullétével bukott le Csobot Adél

    Rosszullétével bukott le Csobot Adél

    Hamar rátalált a boldogság Csobot Adélra, hisz annak ellenére, hogy még csak 24 éves, már menyasszony, és két gyönyörű kisfiú büszke édesanyja. Kisebb gyermekének, Ádinnak augusztusban adott életet, és noha anno nagyon meghitt körülmények között akarta elárulni párjának, Istenes Bencének, hogy újra babát vár, ez korántsem jött össze.