EUR: 320,74 Ft
CHF: 280,07 Ft
2019. április 23., kedd
Béla

Belföld

Hajdú Péter is szavazott Orbán Viktor örökbefogadott rinocéroszának nevéről

A Ripost szúrta ki, miszerint Hajdú Péter is beszállt az össznépi névadóba. Hogy mi is ez pontosan? Hatalmas szavazási hullámot indított el közösségi oldalán Orbán Viktor, miután  örökbe fogadta a nyíregyházi állatkert újszülött rinocéroszát. A kis páncélosnak egyelőre még nincs nevel, ezért a miniszterelnök szavazást hirdetett.

Már a fél ország rinocérosznevet keres korra és politikai hovatartozásra tekintet nélkül – írja a lap. Hajdú Péter sem bízta a véletlenre az eredményt , ezért nyomott egy lájkot a Fülig Jimmy névre. Ha még nem szavazott, tegye meg minél hamarabb a miniszterelnök közösségi oldalán, ugyanis hétfőn reggel már eredményt hirdetnek! A több száz hozzászólást is érdemes végigböngészni, akad néhány gyöngyszem.


Adjunk nevet a rinónak // Name the rhino!

Adjunk nevet a rinónak // Name the rhino!

Gepostet von Orbán Viktor am Freitag, 19. Oktober 2018

Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek

  • Vádat emeltek egy férfi ellen, aki bántalmazta feleségét és gyerekeiket

    Vádat emeltek egy férfi ellen, aki bántalmazta feleségét és gyerekeiket

    Kiskorú veszélyeztetése miatt emeltek vádat egy négygyermekes nagykanizsai férfi ellen, aki éveken át szóban és tettleg is bántalmazta feleségét és közös gyerekeiket, kiskorú fiait több esetben is elkergette otthonról – közölte a Zala Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-vel.

  • A vetőmagágazat évente 180-190 milliárd forint értéket állít elő

    A vetőmagágazat évente 180-190 milliárd forint értéket állít elő

    Magyarország vetőmagágazata évente 180-190 milliárd forint értékű árut állít elő, ennek fele közvetlen exportra kerül, emellett az elmúlt évek piaci bővülése azt mutatja, hogy a vetőmag feldolgozó- és tárolókapacitás bővítésének van jövője – mondta Nagy István agrárminiszter kedden a Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács küldöttgyűlésén, Budaörsön.