EUR: 321,86 Ft
CHF: 282,10 Ft
2018. november 16., péntek
Ödön

Belföld

Hajdú Péter is szavazott Orbán Viktor örökbefogadott rinocéroszának nevéről

A Ripost szúrta ki, miszerint Hajdú Péter is beszállt az össznépi névadóba. Hogy mi is ez pontosan? Hatalmas szavazási hullámot indított el közösségi oldalán Orbán Viktor, miután  örökbe fogadta a nyíregyházi állatkert újszülött rinocéroszát. A kis páncélosnak egyelőre még nincs nevel, ezért a miniszterelnök szavazást hirdetett.

Már a fél ország rinocérosznevet keres korra és politikai hovatartozásra tekintet nélkül – írja a lap. Hajdú Péter sem bízta a véletlenre az eredményt , ezért nyomott egy lájkot a Fülig Jimmy névre. Ha még nem szavazott, tegye meg minél hamarabb a miniszterelnök közösségi oldalán, ugyanis hétfőn reggel már eredményt hirdetnek! A több száz hozzászólást is érdemes végigböngészni, akad néhány gyöngyszem.


Adjunk nevet a rinónak // Name the rhino!

Adjunk nevet a rinónak // Name the rhino!

Gepostet von Orbán Viktor am Freitag, 19. Oktober 2018

Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek

  • Több „Gruevszki-ügy” fut Európában

    Több „Gruevszki-ügy” fut Európában

    Nyugat-európai lapok támadják hazánkat Nikola Gruevszki volt Macedón kormányfő magyarországi tartózkodása miatt, miközben Belgiumban pihen Carles Puigdemont, a lázadás és hűtlen kezelés miatt körözött katalán elnök, Francaiország ad búvóhelyet Sebastien Avajon kokaincsempészetért elítélt benine-i elnökjelöltnek, míg Németországban több mint ezer török diplomata kért menedéket.

  • Közös európai harccsoportot hoznak létre a V4-ek

    Közös európai harccsoportot hoznak létre a V4-ek

    Közös európai harccsoportot hoznak létre a visegrádi négyek (V4), amely 2019 második felében kezdi meg működését – nyilatkozta a közmédiának Benkő Tibor a V4 tagországok (Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia) védelmi minisztereinek csütörtöki szlovákiai biztonságpolitikai tanácskozását követően.