EUR: 322,99 Ft
CHF: 286,74 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Belföld

Orbán Viktor: Semmilyen betelepítési programot nem fogadunk el – Videó!

Mielőtt felszállt volna a a repülőre Orbán Viktor egy videót osztott meg a közösségi oldalán.

A miniszterelnök elmondta, hogy fontos találkozó lesz Brüsszelben, mert az Európai Bizottság továbbra is gőzerővel gyártja a betelepítési programokat.


Továbbra is el akarják venni tőlünk a határvédelemhez fűződő jogunkat – jelentette ki Orbán Viktor.Illetve ők akarják megmondani, hogy kik tartózkodhatnak Magyarországon.

A miniszterelnök kijelentette, semmilyen betelepítési programot nem fogadunk el.


A magyar határt magyar rendőrök és magyar katonák védik // Hungarian policemen and Hungarian soldiers are defending the Hungarian border

A magyar határt magyar rendőrök és magyar katonák védik // Hungarian policemen and Hungarian soldiers are defending the Hungarian border

Gepostet von Orbán Viktor am Mittwoch, 17. Oktober 2018

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Balliberális párttá vált a Jobbik

  Balliberális párttá vált a Jobbik

  Páros lábbal szállt bele Gyöngyösi Mártonba, volt pártja elnök-helyettesébe és az őt védő Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármesterbe Volner János, a Jobbikból a Mi Hazánk Mozgalomba igazolt képviselő.

 • 23-24 százalékkal bővült az építőipar 2018-ban

  23-24 százalékkal bővült az építőipar 2018-ban

  Vélhetően 23-24 százalékkal bővült az építőipar teljesítménye 2018-ban az előző év azonos időszakához képest – kommentálták piaci elemzők a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) által az építőipar novemberi teljesítményéről kedden kiadott jelentést.

 • Felfüggesztett börtönre ítélték a védett lepkékre vadászó cseheket

  Felfüggesztett börtönre ítélték a védett lepkékre vadászó cseheket

  Természetkárosítás miatt jogerősen egy év két hónap, két év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Berettyóújfalui Járásbíróság kedden azt a négy cseh állampolgárt, aki 2017 szeptemberében fokozottan védett szikibagolylepkékre vadászott a biharsági tájvédelmi körzetben – közölte a Debreceni Törvényszék szóvivője az MTI-vel.