EUR: 322,82 Ft
CHF: 283,90 Ft
2018. november 14., szerda
Aliz

Belföld

Orbán Viktor: Semmilyen betelepítési programot nem fogadunk el – Videó!

Mielőtt felszállt volna a a repülőre Orbán Viktor egy videót osztott meg a közösségi oldalán.

A miniszterelnök elmondta, hogy fontos találkozó lesz Brüsszelben, mert az Európai Bizottság továbbra is gőzerővel gyártja a betelepítési programokat.


Továbbra is el akarják venni tőlünk a határvédelemhez fűződő jogunkat – jelentette ki Orbán Viktor.Illetve ők akarják megmondani, hogy kik tartózkodhatnak Magyarországon.

A miniszterelnök kijelentette, semmilyen betelepítési programot nem fogadunk el.


A magyar határt magyar rendőrök és magyar katonák védik // Hungarian policemen and Hungarian soldiers are defending the Hungarian border

A magyar határt magyar rendőrök és magyar katonák védik // Hungarian policemen and Hungarian soldiers are defending the Hungarian border

Gepostet von Orbán Viktor am Mittwoch, 17. Oktober 2018

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Mesterházy nekiment Karácsonynak

  Mesterházy nekiment Karácsonynak

  Bár még el sem kezdődött a kampány a jövő tavaszi Európai Parlamenti választásokra, az ellenzék hozza a formáját és kiújulni látszik a vita az önálló vagy közös indulásról.

 • Botkáék átverhették az Európai Uniót

  Botkáék átverhették az Európai Uniót

  Átverhette a Botka László vezette szocialista öönkormányzat az Európai Unió regionális döntéshozó szervét, permentesnek feltűntetve a később eldózarolt Mars téri piacnak helyet adó ingatlant, miközben a terület egyik résztulajdonával kapcsolatban pert folytattak.

 • Megint mellébeszélt a Jobbik

  Megint mellébeszélt a Jobbik

  Cégbírósági adatok szerint, a Jobbik állításával ellentétben mégiscsak dolgozott Sneider Tamás felesége a pártnak, 2016-os házasságkötésük után is.