2019. október 24., csütörtök
Salamon

Extra

Ördög Nóra: Partnerként kezelem a gyerekeket

Ördög Nórának örök kihívást jelent megtalálnia az egyensúlyt a karrier és a magánélet között. A MasterChef VIP műsorvezetője a nyáron rengeteget forgatott, ami miatt úgy érzi, hogy a mérleg nyelve egy kicsit elmozdult a munka javára. Nóri a Lokálnak bevallotta: már nagyon hiányzott a családja.

(Fotó: Cser Dániel)

– Szuper műsor lett a MasterChef VIP, de volt is vele a munka rendesen. Korábban is vezettem már főzési témájú műsort, de ezt két és fél hónapig forgattuk, és bár meglehetősen fárasztó volt, minden pillanatát élveztem – kezdte lapunknak Nóri, aki a munkájánál csak a családját szereti jobban. Éppen ezért viselte olyan nehezen, hogy az elmúlt időszakban nem jutott rájuk elég ideje.


– Gyakran csak késő este értem haza, így most az anyaságnak inkább csak a hálátlan része jutott nekem. Mindig én voltam a jó elrontója, aki a játék helyett fürdeni, lefeküdni küldte a gyerekeket. Persze furdalt is a lelkiismeret, hogy nem tudtam velük annyit lenni, de inkább az volt rossz, hogy tényleg nagyon hiányoztak nekem. Ilyenkor persze mindig igyekszem magam arra emlékeztetni, hogy lesz ez majd másképp, ez csak egy húzós időszak. Az ilyeneknél mindig számíthatok a férjemre, Palira, de szerencsére a nagyszülők és nyáron a táborok is nagy segítségünkre voltak – magyarázta a műsorvezető, aki minden élethelyzetben igyekszik a lehető legőszintébb lenni gyermekeivel.

– Hiszek abban, hogy partnerként kell kezelni a gyerekeket. Úgy gondolom, hogy minél több az üres folt a fejükben, ha valamit nem értenek, annál nagyobb az esélye, hogy oda a saját kis fantáziájukkal valamilyen félelmet vagy rossz dolgot társítsanak. Éppen ezért megpróbálok velük mindenről nyíltan beszélni, természetesen a saját szintjükön. Azt is mindig elmondom nekik, ha épp fáradt vagyok vagy valami miatt rosszkedvem van. Fő az őszinteség! – tette hozzá a műsorvezető.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Tetris kihívás: Ők a legmenőbbek!

    Tetris kihívás: Ők a legmenőbbek!

    Hatalmas népszerűségnek örvend a Tetris Challenge, a kihívás, mellyel bekukkanthatunk mások életébe. A játék lényege, hogy a résztvevők, minden munkájukhoz szükséges eszközt kipakolnak maguk köré, a felülnézetből készült fotót pedig feltöltik az internetre.

  • 100 ezret spórolhatunk, ha palackozott helyett csapvizet iszunk

    100 ezret spórolhatunk, ha palackozott helyett csapvizet iszunk

    100 ezer forint. Ennyit spórolhatunk egy év alatt, ha bolti palackozott helyett csapvizet iszunk. A fővárosiak ráadásul szerencsés helyzetben vannak, hisz a budapesti ivóvíz kiváló minőségű, fogyasztásával pedig nemcsak a pénztárcánkat, hanem a környezetünket is kímélhetjük.