EUR: 329,35 Ft
CHF: 299,20 Ft
2019. december 13., péntek
Luca, Otília

Egyéb Zalaegerszeg

Örülj minden napnak!

Zalaegerszegen is egyre több oktatási és nevelési intézményben tartanak boldogságórákat, a legfőbb szándék, hogy a gyerekek és a tanárok érzelmi intelligenciáját, illetve pozitív gondolkodását ily módon fejlesszék. A Jobb Veled a Világ Alapítvány 2014-ben indította el a boldogságóra programot, amelyhez már a határon innen és túlról 6000 pedagógus és csaknem 100 ezer diák, köztük a Landorhegyi iskola tanulói is csatlakoztak. Míg szeptemberben a hála, addig ebben a hónapban az optimizmus volt a téma. Manapság egyre több a nehéz és ingerszegény körülmények között élő, szeretethiányos, sőt depressziós gyermek. A kezdeményezők úgy gondolják, több kedvességre, figyelmességre és együttérzésre van szükség. Az órákon azt szeretnék elérni, hogy a fiatalok pozitív élményekhez jussanak, képesek legyenek megbirkózni a problémákkal, illetve könnyebben nézzenek szembe a kihívásokkal.

Kapcsolódó Cikkek

  • Kiszabadult a Mikulás!

    Több mint 260 cserkész érkezett az ország több pontjáról a Templom úti templomkertben megrendezett Szolnoki Mikulás Csatára. A csapatok kötélhúzáson, számháborún és kő-papír-ollón is összemérhették tudásukat, a fő program azonban a fogságba esett Mikulás kiszabadítása volt, akit gonosz földönkívüli lények ejtettek rabul.

  • Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

    Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

    A 39 éves múlttal rendelkező Csarnok Kupa a térség egyik kiemelkedő téli teremlabdarúgó tornája, mely az elmúlt években nemzetközi eseménnyé nőtte ki magát.
    Az MLSZ Zala Megyei Igazgatóságának szakmai partnerségével rendezett tornára három kategóriában – Öregfiúk 2. (45+), Öregfiúk 1. (34+), Felnőttek – lehet nevezni.