EUR: 329,35 Ft
CHF: 299,20 Ft
2019. december 13., péntek
Luca, Otília

Egyéb Érd

Ősz a tölgyesben

Fotó: Czabai Balázs

Több mint négy évtizede nyilvánították természetvédelmi területté, azóta a Czabai-kert Érd egyik természeti kincse. A parkvárosi részen, a Radnai és a Bikszádi utca találkozásánál várja látogatóit és persze a környék madárvilágát is ez a csaknem egyhektárnyi tölgyes. Egy ilyen környezet és az 50-70 éves faállomány természetesen a látogatóknak is különleges élményt nyújt, akiket a kert tulajdonosa, Czabai Balázs előzetes bejelentkezés után szívesen fogad.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Az úrhatnám polgár Pécsett

  December 6-án mutatták be  Moliere Az úrhatnám polgár című vígjátékát a Pécsi Nemzeti Színházban, Rudolf Péter rendezésében.

 • Vadvilág a Kárpát utcában

  Vadvilág a Kárpát utcában

  Igazán látványos kiállítás nyílt a RaM Művelődési Központban. Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesületének tárlatán a Magyarországon élő állatokat, virágokat, a természet apró csodáit, magyarországi vad tájakat tár a néző felé.

 • Kiszabadult a Mikulás!

  Több mint 260 cserkész érkezett az ország több pontjáról a Templom úti templomkertben megrendezett Szolnoki Mikulás Csatára. A csapatok kötélhúzáson, számháborún és kő-papír-ollón is összemérhették tudásukat, a fő program azonban a fogságba esett Mikulás kiszabadítása volt, akit gonosz földönkívüli lények ejtettek rabul.