2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb II.kerület

Őszi kenyérszünet

Záboji Rita egyszemélyes kenyérmanufaktúrájában is szünetel a sütés az őszi ünnepek alatt. Nem készül kenyér október 23-án, 26-án, 30-án és november 2-án. Rita legközelebb november 6-ára süt mesebelien finom és ráadásul egészséges, adalékmentes, tiszta búzából és szívbeli szeretetből álló kenyereiből.  Novemberre az aktuális kínálatból a Kenyérmanufaktúra közösségi oldalán lehet rendelni.

Záboji Rita kézműves pékasszony maga őrli a biolisztet, készíti a kovászt, gyúrja és süti a kenyereit. (Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.