EUR: 314,55 Ft
CHF: 277,71 Ft
2019. március 21., csütörtök
Benedek

Egyéb II.kerület

Őszi kenyérszünet

Záboji Rita egyszemélyes kenyérmanufaktúrájában is szünetel a sütés az őszi ünnepek alatt. Nem készül kenyér október 23-án, 26-án, 30-án és november 2-án. Rita legközelebb november 6-ára süt mesebelien finom és ráadásul egészséges, adalékmentes, tiszta búzából és szívbeli szeretetből álló kenyereiből.  Novemberre az aktuális kínálatból a Kenyérmanufaktúra közösségi oldalán lehet rendelni.

Záboji Rita kézműves pékasszony maga őrli a biolisztet, készíti a kovászt, gyúrja és süti a kenyereit. (Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • Termékeny tavasz az állatkertben

  Termékeny tavasz az állatkertben

  Utódokat nevelnek a tanyaházi juhok, megszülettek az első kecskegidák, és a kengurukölyök is rendszeresen kidugja fejét anyja erszényéből.

 • Pro Urbe díjat kapott Ormos Zsuzsanna

  Pro Urbe díjat kapott Ormos Zsuzsanna

  Ormos Zsuzsanna pedagógus, képzőművész kapta Hódmezővásárhely önkormányzatának Pro Urbe-díját. Az elismerést teljes egyetértésben ítélte oda a kitüntetett négy évtizeden át zajló munkájáért a város vezetése és a képviselő-testület.

 • Teljesen megújul a Sas út

  Teljesen megújul a Sas út

  A beruházás alapján 780 méteres szakasz újul meg, emellett 830 méter hosszú kerékpárút épül, amely csatlakozik az észak-déli hálózatba.