EUR: 333,32 Ft
CHF: 303,13 Ft
2019. szeptember 18., szerda
Diána

Egyéb II.kerület

Őszi kenyérszünet

Záboji Rita egyszemélyes kenyérmanufaktúrájában is szünetel a sütés az őszi ünnepek alatt. Nem készül kenyér október 23-án, 26-án, 30-án és november 2-án. Rita legközelebb november 6-ára süt mesebelien finom és ráadásul egészséges, adalékmentes, tiszta búzából és szívbeli szeretetből álló kenyereiből.  Novemberre az aktuális kínálatból a Kenyérmanufaktúra közösségi oldalán lehet rendelni.

Záboji Rita kézműves pékasszony maga őrli a biolisztet, készíti a kovászt, gyúrja és süti a kenyereit. (Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • A BDO-é a legjobb csapat

  A BDO-é a legjobb csapat

  Minden eddiginél kiegyenlítettebb küzdelmet hozott a legjobb céges focicsapatok Tatabányán rendezett döntője, ahol fővárosi győztes vihette haza a serleget vasárnap a Földi Imre Sportcsarnokból.

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Darth Vader beveszi a Bálnát

  Darth Vader beveszi a Bálnát

  Idén decemberben mutatják be a mozikban a Csillagok Háborúja kilencedik epizódját, amely a Skywalker kora címet kapta. Az ikonikus űreposz budapesti rajongói pedig most nem akárhogy készülhetnek a premierre, hiszen szeptember 15-től a Bálnába költözik a Csillagok háborúja – The Fans Strike Back kiállítás.

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.