EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Egyéb Dunaújváros

Őszi koncertsorozat a Galériában

A jövő év elején megkezdődik a Dózsa Mozicentrum felújítása, amely az épület „padlásán” található Galéria Jazz Klubot is érinti majd – emiatt várhatóan az év elején nem szerveznek majd koncerteket a szórakozóhelyen; addig viszont változatos őszi repertoárral várják a zene szerelmeseit.

Az Ismerős Arcok zenekar koncertjével kezdődik majd meg a Galéria Jazz Klub őszi sorozata. Az együttes leginkább a „Nélküled” című dallal vált ismertté a nagyközönség számára, amellyel minden bizonnyal népes rajongótábort szerzett magának, így várhatóan a dunaújvárosi fellépésükre is sokan ellátogatnak majd. Néhány héttel később, november 9-én az Elefánt zenekar szinte már hazalátogat a Galériába, ahol az elmúlt években rendszerint jó hangulatú koncerttel ajándékozta meg a hallgatóit.


Az Ismerős Arcok zenekar fellépésével kezdődik az ősz idény Fotó: ismerosarcok.hu

Igazi zenei csemege Harcsa Veronika november 14-i előadása, hiszen az énekesnő korábban több nagy európai helyszínt is megjárt műsorával, így minden bizonnyal a klub kisebb, mondhatni intim közegében is elvarázsolja majd rajongóit. November 17-én a 30Y ad majd koncertet, és minden bizonnyal a Bogozd ki című daluk is felcsendül majd, míg november 24-én a Pokolgép zenekar egykori frontemberének nevével fémjelzett Kalapács zenekar „hangversenye” zárja majd a Galéria Jazz Klub őszi koncert idényét.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.