2020. augusztus 14., péntek
Marcell

Egyéb Dunaújváros

Őszi koncertsorozat a Galériában

A jövő év elején megkezdődik a Dózsa Mozicentrum felújítása, amely az épület „padlásán” található Galéria Jazz Klubot is érinti majd – emiatt várhatóan az év elején nem szerveznek majd koncerteket a szórakozóhelyen; addig viszont változatos őszi repertoárral várják a zene szerelmeseit.

Az Ismerős Arcok zenekar koncertjével kezdődik majd meg a Galéria Jazz Klub őszi sorozata. Az együttes leginkább a „Nélküled” című dallal vált ismertté a nagyközönség számára, amellyel minden bizonnyal népes rajongótábort szerzett magának, így várhatóan a dunaújvárosi fellépésükre is sokan ellátogatnak majd. Néhány héttel később, november 9-én az Elefánt zenekar szinte már hazalátogat a Galériába, ahol az elmúlt években rendszerint jó hangulatú koncerttel ajándékozta meg a hallgatóit.


Az Ismerős Arcok zenekar fellépésével kezdődik az ősz idény Fotó: ismerosarcok.hu

Igazi zenei csemege Harcsa Veronika november 14-i előadása, hiszen az énekesnő korábban több nagy európai helyszínt is megjárt műsorával, így minden bizonnyal a klub kisebb, mondhatni intim közegében is elvarázsolja majd rajongóit. November 17-én a 30Y ad majd koncertet, és minden bizonnyal a Bogozd ki című daluk is felcsendül majd, míg november 24-én a Pokolgép zenekar egykori frontemberének nevével fémjelzett Kalapács zenekar „hangversenye” zárja majd a Galéria Jazz Klub őszi koncert idényét.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.