EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb Dunaújváros

Őszi koncertsorozat a Galériában

A jövő év elején megkezdődik a Dózsa Mozicentrum felújítása, amely az épület „padlásán” található Galéria Jazz Klubot is érinti majd – emiatt várhatóan az év elején nem szerveznek majd koncerteket a szórakozóhelyen; addig viszont változatos őszi repertoárral várják a zene szerelmeseit.

Az Ismerős Arcok zenekar koncertjével kezdődik majd meg a Galéria Jazz Klub őszi sorozata. Az együttes leginkább a „Nélküled” című dallal vált ismertté a nagyközönség számára, amellyel minden bizonnyal népes rajongótábort szerzett magának, így várhatóan a dunaújvárosi fellépésükre is sokan ellátogatnak majd. Néhány héttel később, november 9-én az Elefánt zenekar szinte már hazalátogat a Galériába, ahol az elmúlt években rendszerint jó hangulatú koncerttel ajándékozta meg a hallgatóit.


Az Ismerős Arcok zenekar fellépésével kezdődik az ősz idény Fotó: ismerosarcok.hu

Igazi zenei csemege Harcsa Veronika november 14-i előadása, hiszen az énekesnő korábban több nagy európai helyszínt is megjárt műsorával, így minden bizonnyal a klub kisebb, mondhatni intim közegében is elvarázsolja majd rajongóit. November 17-én a 30Y ad majd koncertet, és minden bizonnyal a Bogozd ki című daluk is felcsendül majd, míg november 24-én a Pokolgép zenekar egykori frontemberének nevével fémjelzett Kalapács zenekar „hangversenye” zárja majd a Galéria Jazz Klub őszi koncert idényét.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.