EUR: 333,44 Ft
CHF: 303,82 Ft
2019. november 20., szerda
Jolán

Egyéb Dunaújváros

Őszi koncertsorozat a Galériában

A jövő év elején megkezdődik a Dózsa Mozicentrum felújítása, amely az épület „padlásán” található Galéria Jazz Klubot is érinti majd – emiatt várhatóan az év elején nem szerveznek majd koncerteket a szórakozóhelyen; addig viszont változatos őszi repertoárral várják a zene szerelmeseit.

Az Ismerős Arcok zenekar koncertjével kezdődik majd meg a Galéria Jazz Klub őszi sorozata. Az együttes leginkább a „Nélküled” című dallal vált ismertté a nagyközönség számára, amellyel minden bizonnyal népes rajongótábort szerzett magának, így várhatóan a dunaújvárosi fellépésükre is sokan ellátogatnak majd. Néhány héttel később, november 9-én az Elefánt zenekar szinte már hazalátogat a Galériába, ahol az elmúlt években rendszerint jó hangulatú koncerttel ajándékozta meg a hallgatóit.


Az Ismerős Arcok zenekar fellépésével kezdődik az ősz idény Fotó: ismerosarcok.hu

Igazi zenei csemege Harcsa Veronika november 14-i előadása, hiszen az énekesnő korábban több nagy európai helyszínt is megjárt műsorával, így minden bizonnyal a klub kisebb, mondhatni intim közegében is elvarázsolja majd rajongóit. November 17-én a 30Y ad majd koncertet, és minden bizonnyal a Bogozd ki című daluk is felcsendül majd, míg november 24-én a Pokolgép zenekar egykori frontemberének nevével fémjelzett Kalapács zenekar „hangversenye” zárja majd a Galéria Jazz Klub őszi koncert idényét.

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.