EUR: 331,09 Ft
CHF: 302,29 Ft
2019. december 07., szombat
Ambrus

Extra

Palácsik Lilla és férje nászút helyett forgattak

Palácsik Lilla és Visváder Tamás nyáron keltek egybe, nászútjuk pedig egyenesen Máltára, a TV2 Legbátrabb páros című műsorának felvételére vezetett. A fiatalok a Lokálnak meséltek élményeikről, és azt is elárulták, hogy mikorra tervezik a babavállalást.

Fotó: Cser Dániel

Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla és párja, Tamás júliusban mondták ki a boldogító igent. A fiatalok szűk körben ünnepeltek. – Szerettük volna, ha minden úgy alakul, ahogy nekünk tetszik, éppen ezért senkitől nem kértünk tanácsot és a tévhitekkel ellentétben anyagi segítséget sem – kezdte Tamás, aki hozzátette, végül minden úgy zajlott a nagy napon, ahogy eltervezték. – Mivel nagyon vallásos vagyok, azt kértem Lillától, hogy templomi szertartásunk is legyen, ami kifejezetten meghitt volt, a feleségem pedig szerintem a világ legszebb menyasszonya volt – áradozott Tamás, akitől Lilla vette át a szót. – Az esküvőnk nagy részét egyébként Tamás szervezte, de mindig én mondtam ki a végső szót – nevetett a fiatal feleség. Lilla és párja még a menyasszonyi ruhát is együtt választotta ki.


– Nem vagyunk túlságosan babonásak, és biztosra akartam menni, hogy Tamásnak tetszeni fog, amiben meglát a templomban. Timitől is kaptam egy ruhát, mert megpróbált lebeszélni arról, amit választottam, de nem hagytam magam – mondta büszkén Lilla, aki beismerte, hogy a párok nagy részével ellentétben az ő nászéjszakájuk bizony remekül sikerült. – Mivel a ceremónia után nem tartottunk bulit, csak egy szűk körű vacsorát, szerencsére mindenre jutott idő, és nagyon romantikus volt a nap befejezése is – mondta pironkodva a friss ara. – Szóval tökéletes nászéjszakánk volt – vágott közbe kacsintva Tamás.

A fiatalok azt is elárulták, hogy mikorra terveznek babát. – Szeretnénk, ha harmincéves korunk előtt születne babánk, mert mindketten késői gyerekek vagyunk. Úgy terveztük, hogy másfél, két év múlva visszatérünk a témára, ennek ellenére már több nevet is kiválasztottunk – mosolygott Lilla.
A friss házasok néhány napot töltöttek egy wellnesshotelben, de röviddel azután, második nászútként, Máltára utaztak, hogy részt vegyenek a TV2 Legbátrabb páros című műsorának forgatásán.


– Extrém út volt, az biztos! Lilla sokkal bátrabb volt, mint én, ez nem kérdés. Rengeteget segített, hogy nálam nyugodtabb személyiség, sokszor ezzel lendített át engem is a holtponton. Akadt olyan pár, akiket szétziláltak a feladatok, a mi kapcsolatunkat azonban ha lehet, még jobban megerősítette – vélekedett Tamás, akinek szavaira Lilla mosolyogva bólogatott. – Nagyon figyeltünk egymásra, itt minden rezdülés számított, a feladatok megoldásánál is fontos volt, hogy egymásra tudjunk hangolódni. Életre szóló élményekben volt részünk, noha semmi romantika nem volt benne – nevetett.

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.