2018. november 16., péntek
Ödön

Extra

Palácsik Lilla és férje nászút helyett forgattak

Palácsik Lilla és Visváder Tamás nyáron keltek egybe, nászútjuk pedig egyenesen Máltára, a TV2 Legbátrabb páros című műsorának felvételére vezetett. A fiatalok a Lokálnak meséltek élményeikről, és azt is elárulták, hogy mikorra tervezik a babavállalást.

Fotó: Cser Dániel

Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla és párja, Tamás júliusban mondták ki a boldogító igent. A fiatalok szűk körben ünnepeltek. – Szerettük volna, ha minden úgy alakul, ahogy nekünk tetszik, éppen ezért senkitől nem kértünk tanácsot és a tévhitekkel ellentétben anyagi segítséget sem – kezdte Tamás, aki hozzátette, végül minden úgy zajlott a nagy napon, ahogy eltervezték. – Mivel nagyon vallásos vagyok, azt kértem Lillától, hogy templomi szertartásunk is legyen, ami kifejezetten meghitt volt, a feleségem pedig szerintem a világ legszebb menyasszonya volt – áradozott Tamás, akitől Lilla vette át a szót. – Az esküvőnk nagy részét egyébként Tamás szervezte, de mindig én mondtam ki a végső szót – nevetett a fiatal feleség. Lilla és párja még a menyasszonyi ruhát is együtt választotta ki.


– Nem vagyunk túlságosan babonásak, és biztosra akartam menni, hogy Tamásnak tetszeni fog, amiben meglát a templomban. Timitől is kaptam egy ruhát, mert megpróbált lebeszélni arról, amit választottam, de nem hagytam magam – mondta büszkén Lilla, aki beismerte, hogy a párok nagy részével ellentétben az ő nászéjszakájuk bizony remekül sikerült. – Mivel a ceremónia után nem tartottunk bulit, csak egy szűk körű vacsorát, szerencsére mindenre jutott idő, és nagyon romantikus volt a nap befejezése is – mondta pironkodva a friss ara. – Szóval tökéletes nászéjszakánk volt – vágott közbe kacsintva Tamás.

A fiatalok azt is elárulták, hogy mikorra terveznek babát. – Szeretnénk, ha harmincéves korunk előtt születne babánk, mert mindketten késői gyerekek vagyunk. Úgy terveztük, hogy másfél, két év múlva visszatérünk a témára, ennek ellenére már több nevet is kiválasztottunk – mosolygott Lilla.
A friss házasok néhány napot töltöttek egy wellnesshotelben, de röviddel azután, második nászútként, Máltára utaztak, hogy részt vegyenek a TV2 Legbátrabb páros című műsorának forgatásán.


– Extrém út volt, az biztos! Lilla sokkal bátrabb volt, mint én, ez nem kérdés. Rengeteget segített, hogy nálam nyugodtabb személyiség, sokszor ezzel lendített át engem is a holtponton. Akadt olyan pár, akiket szétziláltak a feladatok, a mi kapcsolatunkat azonban ha lehet, még jobban megerősítette – vélekedett Tamás, akinek szavaira Lilla mosolyogva bólogatott. – Nagyon figyeltünk egymásra, itt minden rezdülés számított, a feladatok megoldásánál is fontos volt, hogy egymásra tudjunk hangolódni. Életre szóló élményekben volt részünk, noha semmi romantika nem volt benne – nevetett.

Kapcsolódó Cikkek

  • Majka: Édesanyám fentről figyel

    Majka: Édesanyám fentről figyel

    Majka fél éve vesztette el édesanyját, akinek halálát pszichológus segítségével próbálja feldolgozni. A műsorvezető hiszi, hogy Ibolya odafentről figyel rá, ezért kétszer is meggondolja hogyan cselekszik a mindennapokban.

  • Rosszullétével bukott le Csobot Adél

    Rosszullétével bukott le Csobot Adél

    Hamar rátalált a boldogság Csobot Adélra, hisz annak ellenére, hogy még csak 24 éves, már menyasszony, és két gyönyörű kisfiú büszke édesanyja. Kisebb gyermekének, Ádinnak augusztusban adott életet, és noha anno nagyon meghitt körülmények között akarta elárulni párjának, Istenes Bencének, hogy újra babát vár, ez korántsem jött össze.