EUR: 319,31 Ft
CHF: 281,74 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

Palácsik Lilla és férje nászút helyett forgattak

Palácsik Lilla és Visváder Tamás nyáron keltek egybe, nászútjuk pedig egyenesen Máltára, a TV2 Legbátrabb páros című műsorának felvételére vezetett. A fiatalok a Lokálnak meséltek élményeikről, és azt is elárulták, hogy mikorra tervezik a babavállalást.

Fotó: Cser Dániel

Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla és párja, Tamás júliusban mondták ki a boldogító igent. A fiatalok szűk körben ünnepeltek. – Szerettük volna, ha minden úgy alakul, ahogy nekünk tetszik, éppen ezért senkitől nem kértünk tanácsot és a tévhitekkel ellentétben anyagi segítséget sem – kezdte Tamás, aki hozzátette, végül minden úgy zajlott a nagy napon, ahogy eltervezték. – Mivel nagyon vallásos vagyok, azt kértem Lillától, hogy templomi szertartásunk is legyen, ami kifejezetten meghitt volt, a feleségem pedig szerintem a világ legszebb menyasszonya volt – áradozott Tamás, akitől Lilla vette át a szót. – Az esküvőnk nagy részét egyébként Tamás szervezte, de mindig én mondtam ki a végső szót – nevetett a fiatal feleség. Lilla és párja még a menyasszonyi ruhát is együtt választotta ki.


– Nem vagyunk túlságosan babonásak, és biztosra akartam menni, hogy Tamásnak tetszeni fog, amiben meglát a templomban. Timitől is kaptam egy ruhát, mert megpróbált lebeszélni arról, amit választottam, de nem hagytam magam – mondta büszkén Lilla, aki beismerte, hogy a párok nagy részével ellentétben az ő nászéjszakájuk bizony remekül sikerült. – Mivel a ceremónia után nem tartottunk bulit, csak egy szűk körű vacsorát, szerencsére mindenre jutott idő, és nagyon romantikus volt a nap befejezése is – mondta pironkodva a friss ara. – Szóval tökéletes nászéjszakánk volt – vágott közbe kacsintva Tamás.

A fiatalok azt is elárulták, hogy mikorra terveznek babát. – Szeretnénk, ha harmincéves korunk előtt születne babánk, mert mindketten késői gyerekek vagyunk. Úgy terveztük, hogy másfél, két év múlva visszatérünk a témára, ennek ellenére már több nevet is kiválasztottunk – mosolygott Lilla.
A friss házasok néhány napot töltöttek egy wellnesshotelben, de röviddel azután, második nászútként, Máltára utaztak, hogy részt vegyenek a TV2 Legbátrabb páros című műsorának forgatásán.


– Extrém út volt, az biztos! Lilla sokkal bátrabb volt, mint én, ez nem kérdés. Rengeteget segített, hogy nálam nyugodtabb személyiség, sokszor ezzel lendített át engem is a holtponton. Akadt olyan pár, akiket szétziláltak a feladatok, a mi kapcsolatunkat azonban ha lehet, még jobban megerősítette – vélekedett Tamás, akinek szavaira Lilla mosolyogva bólogatott. – Nagyon figyeltünk egymásra, itt minden rezdülés számított, a feladatok megoldásánál is fontos volt, hogy egymásra tudjunk hangolódni. Életre szóló élményekben volt részünk, noha semmi romantika nem volt benne – nevetett.

Kapcsolódó Cikkek

  • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

    Napi 40 ezret költött Curtis drogra

    Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

  • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

    Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

    Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.