EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb Békéscsaba

Palacsintát sütött a polgármester

Az egészség megőrzése minden korosztálynak fontos, és sosem lehet eleget hallani róla – mondta el Szarvas Péter polgármester a közelmúltban megtartott egészségnapon Békéscsabán. A városvezető utalt arra is, a szépkorúaknak is informálódniuk kell, hogy lehetőségük legyen a tanulásra. Szarvas Péter a rendezvényen más szerepben is részt vett: segített kisütni azt a több száz palacsintát, amit végül a program látogatói között szét is osztottak. A nap talán egyik legfontosabb része a szűrőbusz volt, ahol el lehetett végeztetni a legalapvetőbb vizsgálatokat, majd aki kérte, annak a leletét ki is értékelték.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.