EUR: 364,49 Ft
CHF: 345,45 Ft
2020. április 03., péntek
Buda, Richárd

Budapest XVI.kerület

Pályázat a kerület, felsőoktatásban részt vevők számára

A XVI. kerületi önkormányzat az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve írta ki a 2019. évi Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíj-pályázatot felsőoktatási hallgatók, valamint felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.  A pályázat rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának határideje: 2018. november 6. A pályázat beadásához a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében pályázói regisztráció szükséges. A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázati úrlapot kinyomtatva, a pályázó által aláírva, a kötelező csatolandó mellékletekkel együtt egy példányban személyesen vagy postai úton kell benyújtani a XVI. kerületi Önkormányzat Szociális Iroda 1163 Bp. Havashalom u. 43. címre.

További információ kérhető a 4011-432 telefonszámon, Huszka Andrea irodavezetőnél kérhető.
Az „A” típusú és a „B” típusú pályázat kiírásának részletei a www.bp16.hu honlapon olvashatók.

Kapcsolódó Cikkek

  • Rollereznél? Engedély kell!

    Rollereznél? Engedély kell!

    Terézváros haragszik a turistákra. Január 1-jétől a szállásadók kötelezettségeit növelték, most pedig a rollereket bérlőkre szálltak rá.

  • Ciao, Giro!

    Ciao, Giro!

    Először rendezi Magyarország a Giro d’Italia országúti kerékpáros verseny néhány szakaszát. A rajt Budapesten lesz, a 100 napos visszaszámlálás január 30-án kezdődött meg: ezért öltözött rózsaszínbe jó néhány épület a fővárosban.