EUR: 321,52 Ft
CHF: 281,44 Ft
2018. november 16., péntek
Ödön

Budapest XVI.kerület

Pályázat a kerület, felsőoktatásban részt vevők számára

A XVI. kerületi önkormányzat az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve írta ki a 2019. évi Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíj-pályázatot felsőoktatási hallgatók, valamint felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.  A pályázat rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának határideje: 2018. november 6. A pályázat beadásához a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében pályázói regisztráció szükséges. A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázati úrlapot kinyomtatva, a pályázó által aláírva, a kötelező csatolandó mellékletekkel együtt egy példányban személyesen vagy postai úton kell benyújtani a XVI. kerületi Önkormányzat Szociális Iroda 1163 Bp. Havashalom u. 43. címre.

További információ kérhető a 4011-432 telefonszámon, Huszka Andrea irodavezetőnél kérhető.
Az „A” típusú és a „B” típusú pályázat kiírásának részletei a www.bp16.hu honlapon olvashatók.

Kapcsolódó Cikkek

 • Budapest madártávlatból

  Budapest madártávlatból

  Lenyűgöző légi felvételeivel meghódította a közösségi oldalakat, kedvenc témája Budapest, madártávlatból megörökítette már a főváros számos jellegzetes helyszínét, de szívesen csinál képeket sokfelé Magyarországon és szerte a világban.

 • Eifert-képek Újpesten

  Eifert-képek Újpesten

  Hazai és nemzetközi szinten is a legjobbak között jegyzik Eifert János fotóművész fényképeit.

 • Pályaválasztás középfokon

  Pályaválasztás középfokon

  Asztalos, húsipari dolgozó, gázszerelő, magasépítő technikus – mind mind hiányszakma jelenleg hazánkban. Ezekkel, és még 46 mesterséget kínáló oktatási intézménnyel ismerkedhettek meg a kerületi diákok a Ferencvárosi Pályaválasztási Börzén.