EUR: 317,85 Ft
CHF: 280,83 Ft
2019. január 24., csütörtök
Timót

Budapest XVI.kerület

Pályázat a kerület, felsőoktatásban részt vevők számára

A XVI. kerületi önkormányzat az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve írta ki a 2019. évi Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíj-pályázatot felsőoktatási hallgatók, valamint felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.  A pályázat rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának határideje: 2018. november 6. A pályázat beadásához a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében pályázói regisztráció szükséges. A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázati úrlapot kinyomtatva, a pályázó által aláírva, a kötelező csatolandó mellékletekkel együtt egy példányban személyesen vagy postai úton kell benyújtani a XVI. kerületi Önkormányzat Szociális Iroda 1163 Bp. Havashalom u. 43. címre.

További információ kérhető a 4011-432 telefonszámon, Huszka Andrea irodavezetőnél kérhető.
Az „A” típusú és a „B” típusú pályázat kiírásának részletei a www.bp16.hu honlapon olvashatók.

Kapcsolódó Cikkek

 • Budapesten koncertezik a Linkin Park alapítója

  Budapesten koncertezik a Linkin Park alapítója

  Mike Shinoda, a Linkin Park alapítója, énekese, dalszerzője és zenei producere 2019 tavaszán a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet. A zenész Chester Bennington halála óta a művészetekbe menekült, az eredmény pedig a kritikusok által is elismert szólólemez, a Post Traumatic lett, amelynek vizuális részét is Shinoda maga filmezte és festette.

 • Tárolót a társasházakba!

  Tárolót a társasházakba!

  Pályázat útján szerezhetnek pénzt Belváros-Lipótváros társasházai, ha kerékpártárolót szeretnének létesíteni az ingatlanon belül.

 • Budapest madártávlatból

  Budapest madártávlatból

  Lenyűgöző légi felvételeivel meghódította a közösségi oldalakat, kedvenc témája Budapest, madártávlatból megörökítette már a főváros számos jellegzetes helyszínét, de szívesen csinál képeket sokfelé Magyarországon és szerte a világban.