2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb Szeged

Parkolóbotrány: felfüggesztett börtön a városvezetőknek

Felbujtóként, hűtlen kezelésért Mózes Ervin címzetes főjegyzőt nyolc hónap, Solymos László alpolgármestert hat hónap és Kalmár Gábor kabinetfőnököt tíz hónap börtönbüntetésre ítélte kedden a Gyulai Járásbíróság nem jogerősen. Az ítéletüket egy évre felfüggesztette a bíróság. A bírói indoklás szerint a városvezetésben dolgozók mintegy 40 millió forintos kárt okoztak Szegednek. A közgyűlési Fidesz–KDNP-frakció arra kérte Botka Lászlót, mentse fel a jegyzőt, valamint felszólították Solymos Lászlót, hogy mondjon le. 8. oldal

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.