EUR: 322,12 Ft
CHF: 281,32 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Extra

Pasipéntek: Chris Hemsworth bajusszal is szexi

Chris Hemsworth legújabb, Húzós éjszaka az El Royale-ban című filmjében ismét a kigyúrt, szexi pasi karakterét hozza. Egyetlen szépséghibája a fura bajusz lehetne, neki azonban még ez is jól áll. A színész legutóbb azt nyilatkozta, hogy a Thor-filmekkel keresett vagyonát igyekszik észszerűen beosztani, jótékonykodik, és figyel rá, hogy ne költsön feleslegesen. Szeretné ugyanis gyermekeit arra nevelni, hogy megtanulják a kemény munka értékét. Szóval Chris nemcsak őrülten szexi és gazdag, de két lábban áll a földön, amitől valóban a világ egyik legmenőbb szuperhőse.

Chris Hemsworth Profimedia, Landmark

Profimedia, Splash – aktivní

Profimedia, Splash – aktivní

Profimedia, Everett

Profimedia, Splash – aktivní

Kapcsolódó Cikkek

  • Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina és Kucsera Gábor megismerkedésének története akár egy hollywoodi filmbe is beleillene. Románcuk azonban nem volt zökkenőmentes, egyszer még szakítottak is, öt év külön töltött idő után azonban rájöttek: egymásnak teremtették őket.

  • 45 napig sírt Will Smith neje

    45 napig sírt Will Smith neje

    Will Smith felesége, Jada néhány hónappal ezelőtt indította el saját beszélgetős műsorát, a Red Table Talkot. Az elmúlt időszakban számtalan meglepő családi titokról rántotta le a leplet a kamerák előtt: kiderült például, hogy lányuk tinédzserként depressziós volt, és többször is megvagdosta magát.