EUR: 360,40 Ft
CHF: 339,48 Ft
2020. március 31., kedd
Árpád

Extra

Pécsi–Pártos-ügy: Nincs békülés, jön a végrehajtó

Pártos Csilla és ügyvédje írásban kérte Pécsi Ildikót a békülésre, de erre végül nem került sor. A színésznő és ügyvédje nyár végére tűzték ki a békés megállapodást, de Pártos nem jelentkezett, így folytatódik a végrehajtás. 

Mint arról elsőként a Lokál beszámolt, júliusban Pártos Csilla és párja, Dániel egy levelet juttatott el Pécsi Ildikó jogi képviselőjéhez, dr. Magyar Györgyhöz, azzal a szándékkal, hogy a három éve húzódó ingatlanpert békés körülmények között rendezzék. „Meg tudom erősíteni a hírt, valóban kaptam egy olyan levelet, amelyben Pártos Csilla jogi képviselője közös egyeztetést, megbeszélést szorgalmaz. Megvallom, őszintén örülök a levélnek, valószínűleg hamarosan meg fog történni a találkozó” – mondta akkor a színésznő ügyvédje. Pécsi Ildikó is örült a megkeresnék, bár szigorú feltételeket szabott a békülésnek. „Maradjunk annyiban, hogy mi örülnénk a legjobban, ha befejezhetnénk ezt az őrületet úgy, hogy nem egy bíró mondja meg, kinek és mit kell tennie. (…) Én nem engedek! A békének komoly feltételei vannak és lesznek is!” – reagált korábban a Ripostnak a színésznő. Magyar György azt kérte Pártoséktól, hogy az ítélkezési szünet miatt nyár végén legyen az általuk kezdeményezett egyeztetés. Most azonban a Lokálnak elmondta: Csilla és Dániel azóta nem jelentkeztek nála szándékukkal.


Fotó: Mészáros Diána

– Nem került sor a békülésre, így folytatódik a végrehajtás. A jogerős ítélet februárban egyértelműen kimondta: Pártos Csillának el kell hagynia az ingatlant. Ez azonban nem történt meg, így ügyfelemmel végrehajtást indítottunk el, ami még most is folyik, mindenféle egyéb per ellenére. Bár az alperes állítólag már elköltözött, a fia még mindig ott lakik, így már csak a magyar bírósági végrehajtó hatékonyságán múlik, hogy mikor költöztetik ki az unokát is. Szeretnénk ezen minél hamarabb túlesni, mert ügyfelem el akarja adni az ingatlant, illetve ezzel szabadon rendelkezni, amit addig nem tud megtenni, amíg az ügy teljesen le nem zárul – mondta Pécsi jogi képviselője. Lapunk felkereste Pártos Csilla ügyvédjét is, ám ő nem kívánt nyilatkozni.

A felek közötti ingatlanper 2015-ben kezdődött, miután Pécsi Ildikó fia, Csaba bejelentette válását Pártos Csillától, ám az asszony a szakítás után is a Pécsi Ildikó nevén lévő rózsadombi ingatlanban lakott közös fiukkal együtt. Később Pécsi jogi útra terelte az ügyet, mert szerette volna, ha az ingatlan az ő tulajdonában marad. Idén februárban az ítélőtábla kimondta, hogy Pártoséknak el kell költözniük a lakásból.


 

Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek