EUR: 366,08 Ft
CHF: 345,57 Ft
2020. április 05., vasárnap
Vince

Belföld

Pénteken a napsütést csak néhány felhő zavarhatja meg

Nyugaton szakadozik a felhőzet, és éjszaka a Dunántúlon változóan, keleten többnyire erősen felhős lesz az ég, elsősorban keleten valószínű csapadék.

Pénteken nyugaton a változó felhőzet mellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, keleten folytatódik a felhős idő. Szórványosan várható eső, zápor. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, csak pénteken a Kisalföldön és északkeleten élénkül meg az északnyugati, északi szél.


A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 12 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 16 és 21 fok között alakul.

Mérséklődik a meleg a hosszú hétvégén

Pénteken hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, szórványosan várható eső, zápor. A legalacsonyabb hőmérséklet 7-12, a legmagasabb hőmérséklet 16-21 fok között alakul.

Szombaton és vasárnap a több-kevesebb napsütés mellett, helyenként lehet kisebb eső, zápor. Szombaton még élénk, néhol erős lehet a szél. Vasárnap már nagy területen megerősödik a szél, amely néhol hordhatja a port látásromlást okozva. A leghidegebb órákban szombaton 4-10, vasárnap 3-9 fok lehet. A nappali maximumok szombaton 17-21, vasárnap 11-16 fok között alakulnak.

Hétfőn napos időre lehet számítani. Csapadék nem valószínű. A minimumhőmérséklet 0 és plusz 7, a maximumhőmérséklet 13-18 fok között várható.

Kedden, október 23-án gyakran lesz erősen felhős az ég, szórványosan várható eső, zápor. Az északi országrészben erős, néhol viharos lehet a szél. A leghidegebb órákban 2-8 fok lehet. Napközben 11-16 fokig melegszik a levegő.

Kapcsolódó Cikkek