EUR: 331,09 Ft
CHF: 302,29 Ft
2019. december 07., szombat
Ambrus

Belföld

Pénzt mostak a Jobbik tévéjénél is

Rejtélyes eredetű készpénzösszegeket folyatott át saját lakájmédiáján, az N1TV-n is a Jobbik – állítja a csatorna kiugrott főszerkesztője. Kisberk Szabolcs az Echo TV Informátor című műsorában elárulta, hogy még a fizetéseket is úgy emelték munkatársaiknál, hogy az emelt összeget készpénzben kapták meg.

– Nekem a közvetlen főnököm az alapítvány (a Kiegyensúlyozott Médiáért Alapítvány, a Jobbik pártalapítványa – a szerk.) elnöke volt, de hát mindenki tudta, hogy az a pénz, amit ő ad, vagy ő oszt ki, az nem tőle van, hanem a Jobbik vezetésétől, egészen pontosan Szabó Gábor pártigazgatótól. Hiába tagadják, a Jobbikban köztudott, hogy mindenféle pénzüggyel kapcsolatban csak Szabó Gábor engedélyével, tudtával lehetett dönteni – mesélte a műsorban Kisberk Szabolcs, aki arról is hallott, amiről a kiugrott jobbikosok meséltek, vagyis hogy a párttagok nejlonzacskókban, borítékokban, mappákban hordták el a pénzt a pártközpontból. A teljes adást ma este 20.35-től láthatják az Echo TV-n.


Eközben tovább folyik a Jobbikban a pártszakadás utáni adok-kapok: a pártból kilépett volt alelnök, Volner János Sneider Tamás elnök őt támadó nyilatkozatára úgy reagált, hogy „Sneider lement kutyába”. Volner szerint hiába sajnáltatja magát a párt, hogy nincs pénzük, valójában 2,7 milliárd forint felett gazdálkodik a pártvezetés.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek