EUR: 334,63 Ft
CHF: 305,60 Ft
2019. november 18., hétfő
Jenő

Egyéb XV.kerület

Plüssfigurák lepték el a Mirigyeseket

Az Irigy Hónaljmirigy hazánk egyik legnagyobb és minden bizonnyal legismertebb paródia-zenekara. Ám a fiúk tudnak komolyak is lenni, ha kell. Idén például jótékonysági akciót hirdettek, melyhez az AsiaCenter is csatlakozott, így a zenekar tagjai a tőlük megszokott vidámsággal vetették magukat a plüssállatok közé.

A zenekar tagjai már átvették az AsiaCenterben összegyűlt plüssállatokat (Fotó: Máté Krisztián)

A jótékonysági akcióban a csapat tagjai plüssállatokat gyűjtenek, hogy azokat aztán rászoruló gyerekekhez juttassák el. A kezdeményezés sikeres, hiszen több ezer plüss gyűlt már össze.
– Az ötletet egy külföldről indult jótékonysági kampány adta, amikor a szurkolók a hokimeccseken az első gól után a pályára dobálják be az otthonról hozott plüssfigurákat – mondta Sipos Peti, aki hozzátette, koncertjeiken egy adott pillanatban bárki bedobhatja a magával hozott plüssállatot.
Az Irigy Hónaljmirigy kezdeményezése az AsiaCenterhez is eljutott, mivel az együttes családi rendezvényeik rendszeres fellépője. A rászoruló gyermekek számára gyakran éppen a játék az, ami a leginkább hiányzik, ezért bevásárlóközpont is hozzájárult a kedves akció sikeréhez! Az AsiaCenter felajánlott 15 plüsskutyust, valamint gyűjtőpontot nyitott az épületben, ahol bárki leadhatja az együttesnek szánt felajánlásait! Az összegyűlt plüssöket pedig már át is adták az Irigy Hónaljmirigy tagjainak.


Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.