EUR: 319,72 Ft
CHF: 280,32 Ft
2019. április 21., vasárnap
Konrád

Egyéb XV.kerület

Plüssfigurák lepték el a Mirigyeseket

Az Irigy Hónaljmirigy hazánk egyik legnagyobb és minden bizonnyal legismertebb paródia-zenekara. Ám a fiúk tudnak komolyak is lenni, ha kell. Idén például jótékonysági akciót hirdettek, melyhez az AsiaCenter is csatlakozott, így a zenekar tagjai a tőlük megszokott vidámsággal vetették magukat a plüssállatok közé.

A zenekar tagjai már átvették az AsiaCenterben összegyűlt plüssállatokat (Fotó: Máté Krisztián)

A jótékonysági akcióban a csapat tagjai plüssállatokat gyűjtenek, hogy azokat aztán rászoruló gyerekekhez juttassák el. A kezdeményezés sikeres, hiszen több ezer plüss gyűlt már össze.
– Az ötletet egy külföldről indult jótékonysági kampány adta, amikor a szurkolók a hokimeccseken az első gól után a pályára dobálják be az otthonról hozott plüssfigurákat – mondta Sipos Peti, aki hozzátette, koncertjeiken egy adott pillanatban bárki bedobhatja a magával hozott plüssállatot.
Az Irigy Hónaljmirigy kezdeményezése az AsiaCenterhez is eljutott, mivel az együttes családi rendezvényeik rendszeres fellépője. A rászoruló gyermekek számára gyakran éppen a játék az, ami a leginkább hiányzik, ezért bevásárlóközpont is hozzájárult a kedves akció sikeréhez! Az AsiaCenter felajánlott 15 plüsskutyust, valamint gyűjtőpontot nyitott az épületben, ahol bárki leadhatja az együttesnek szánt felajánlásait! Az összegyűlt plüssöket pedig már át is adták az Irigy Hónaljmirigy tagjainak.


Kapcsolódó Cikkek