EUR: 345,81 Ft
CHF: 321,72 Ft
2020. augusztus 09., vasárnap
Emőd

Egyéb Dunaújváros

Potesz Diána bronzérmes

Soroksáron küzdöttek meg a Dunaferr SE birkózószakosztályának versenyzői. Ezúttal elsősorban a lányokon volt a sor, hogy bizonyítsák felkészültségüket, és a dunaújvárosi hölgyek nem is vallottak szégyent a megmérettetésen.

A kadet szabadfogású és női országos bajnokságnak adott otthont Soroksár a közelmúltban. A tornán a Dunaferr SE birkózószakosztálya is részt vett. Mint azt az egyesület sajtónak küldött beszámolójából megtudtuk, a fiúk mezőnyében egy korosztállyal fiatalabb versenyzőket neveztek be a megmérettetésre, így számukra elsősorban a tapasztalatszerzés volt a viadal célja, ám a látottak alapján nem okoztak csalódást az értük szurkolóknak.


Potesz Diána a dobogó harmadik fokára állhatott fel (fotó: Dunaferr SE)

A lányoknál a szép versenyzés mellett az eredmények sem maradtak el: Horváth Alexandra +73 kilogrammban az 5., Potesz Diána 61 kilogrammban a 3. helyen zárta a viadalt. Mint azt a Dunaferr SE edzője, Fehér Krisztián elárulta, a technikája nem hagyott kívánnivalót, inkább a fizikai felkészítésére kell nagyobb hangsúlyt fektetni.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.