EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Egyéb Dunaújváros

Potesz Diána bronzérmes

Soroksáron küzdöttek meg a Dunaferr SE birkózószakosztályának versenyzői. Ezúttal elsősorban a lányokon volt a sor, hogy bizonyítsák felkészültségüket, és a dunaújvárosi hölgyek nem is vallottak szégyent a megmérettetésen.

A kadet szabadfogású és női országos bajnokságnak adott otthont Soroksár a közelmúltban. A tornán a Dunaferr SE birkózószakosztálya is részt vett. Mint azt az egyesület sajtónak küldött beszámolójából megtudtuk, a fiúk mezőnyében egy korosztállyal fiatalabb versenyzőket neveztek be a megmérettetésre, így számukra elsősorban a tapasztalatszerzés volt a viadal célja, ám a látottak alapján nem okoztak csalódást az értük szurkolóknak.


Potesz Diána a dobogó harmadik fokára állhatott fel (fotó: Dunaferr SE)

A lányoknál a szép versenyzés mellett az eredmények sem maradtak el: Horváth Alexandra +73 kilogrammban az 5., Potesz Diána 61 kilogrammban a 3. helyen zárta a viadalt. Mint azt a Dunaferr SE edzője, Fehér Krisztián elárulta, a technikája nem hagyott kívánnivalót, inkább a fizikai felkészítésére kell nagyobb hangsúlyt fektetni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.