2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb Dunaújváros

Potesz Diána bronzérmes

Soroksáron küzdöttek meg a Dunaferr SE birkózószakosztályának versenyzői. Ezúttal elsősorban a lányokon volt a sor, hogy bizonyítsák felkészültségüket, és a dunaújvárosi hölgyek nem is vallottak szégyent a megmérettetésen.

A kadet szabadfogású és női országos bajnokságnak adott otthont Soroksár a közelmúltban. A tornán a Dunaferr SE birkózószakosztálya is részt vett. Mint azt az egyesület sajtónak küldött beszámolójából megtudtuk, a fiúk mezőnyében egy korosztállyal fiatalabb versenyzőket neveztek be a megmérettetésre, így számukra elsősorban a tapasztalatszerzés volt a viadal célja, ám a látottak alapján nem okoztak csalódást az értük szurkolóknak.


Potesz Diána a dobogó harmadik fokára állhatott fel (fotó: Dunaferr SE)

A lányoknál a szép versenyzés mellett az eredmények sem maradtak el: Horváth Alexandra +73 kilogrammban az 5., Potesz Diána 61 kilogrammban a 3. helyen zárta a viadalt. Mint azt a Dunaferr SE edzője, Fehér Krisztián elárulta, a technikája nem hagyott kívánnivalót, inkább a fizikai felkészítésére kell nagyobb hangsúlyt fektetni.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.