EUR: 320,48 Ft
CHF: 279,82 Ft
2019. április 23., kedd
Béla

Egyéb Dunaújváros

Potesz Diána bronzérmes

Soroksáron küzdöttek meg a Dunaferr SE birkózószakosztályának versenyzői. Ezúttal elsősorban a lányokon volt a sor, hogy bizonyítsák felkészültségüket, és a dunaújvárosi hölgyek nem is vallottak szégyent a megmérettetésen.

A kadet szabadfogású és női országos bajnokságnak adott otthont Soroksár a közelmúltban. A tornán a Dunaferr SE birkózószakosztálya is részt vett. Mint azt az egyesület sajtónak küldött beszámolójából megtudtuk, a fiúk mezőnyében egy korosztállyal fiatalabb versenyzőket neveztek be a megmérettetésre, így számukra elsősorban a tapasztalatszerzés volt a viadal célja, ám a látottak alapján nem okoztak csalódást az értük szurkolóknak.


Potesz Diána a dobogó harmadik fokára állhatott fel (fotó: Dunaferr SE)

A lányoknál a szép versenyzés mellett az eredmények sem maradtak el: Horváth Alexandra +73 kilogrammban az 5., Potesz Diána 61 kilogrammban a 3. helyen zárta a viadalt. Mint azt a Dunaferr SE edzője, Fehér Krisztián elárulta, a technikája nem hagyott kívánnivalót, inkább a fizikai felkészítésére kell nagyobb hangsúlyt fektetni.

Kapcsolódó Cikkek

  • Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Bár a húsvét két legfontosabb vallási ünnepünk egyike, a karácsonyi hagyományokat sokkal többen követik. Az adventi gyertyagyújtás, a karácsonyfa-állítás és a mákosbejgli-evés elmaradhatatlan rituáléja a karácsonyi ünnepkörnek, a húsvéti szokásokat azonban egyre kevesebben követik.

  • A húsvét még ma is üzenettel bír

    A húsvét még ma is üzenettel bír

    Ha Jézust középpontba helyezzük, akkor életünk derűben és boldogságban megy végbe – vallja Bán Csaba, a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség lelkésze, aki az ünnep alkalmából juttatta el gondolatait lapunkhoz.