2020. augusztus 13., csütörtök
Ipoly

PR

PRESTIGE – Teljes Szívvel Önökért!

A Wellness Eszközök Üzlet Kft. (PRESTIGE) közérzetjavító üzlet folyamatosan bővülő termékpalettával és minőségi szolgáltatásokkal várja a vásárlóit a Lónyay utca 18./A szám alatt. Az üzlet közérzetjavító és wellness eszközöket forgalmaz azzal a céllal, hogy új fogalmat alkossanak a segítségnyújtásban, magasabb szintre emelve a közérzetjavítás színvonalát.

Már körülbelül 40 fajta termék

A Prestige üzlet közérzetjavító és wellness termékek értékesítésével foglalkozik. Mára körülbelül 40 fajta termékkel állnak rendelkezésre a vásárlóik számára. Ezek a termékek vitalitásunk fenntartásában, javításában segíthetnek. A Prestige üzletben ráadásul lehetőség nyílik arra, hogy egy orvosi diagnózisnak nem minősülő, testállapot felmérő tesztet végezzen az üzletet meglátogató vendég, ezáltal javasolni tudnak az érdeklődők számára közérzetjavító készülékeket.


Természetesen a testállapot felmérő teszt elvégzése nem kötelező! A Prestigeben nem orvosok vagy természetgyógyászok dolgoznak, így nem diagnosztizálnak, és nem gyógyítanak. Az üzlet nem orvosi rendelő, nem orvosi intézmény, termékeik kizárólag az emberek vitalitásának fenntartásában, javításában nyújthatnak segítséget. A Prestige kizárólag ügyfeleik és azok családtagjainak, illetve saját maguk tapasztalatait tudják megosztani a vásárlóikkal.

Számos pozitív visszajelzés, pénzvisszafizetési garancia


Rengeteg ügyfél számolt be pozitív tapasztalatairól. A cég hisz abban, hogy a legnagyobb elismerést mindig a vásárlóiktól kapják. Az ügyfeleknek a magas fokú elégedettség érdekében a gondolkodási idő mellett egy 14 napos pénzvisszafizetési garanciát is vállalnak. Ugyan a Prestige üzletét folyamatosan érik negatív támadások, azonban ennek ellenére vásárlóik beléjük fektetett bizalma megrendíthetetlen.

A cég szeretné újabb készülékekkel bővíteni a termékpalettát, ezzel is hozzájárulva a legnagyobb céljukhoz: még több elégedett vásárló számoljon be pozitív tapasztalatairól.

A cég mottója: „Ha jót cselekszel, titkolt hátsó szándékkal vádolnak meg, cselekedj jót akkor is!”

További információért és a termékek megtekintéséért keresse fel a Prestige weboldalát (wellnesseszkozok.hu. )

Kapcsolódó Cikkek