EUR: 344,58 Ft
CHF: 320,69 Ft
2020. augusztus 11., kedd
Zsuzsanna, Tiborc

Egyéb XVII.kerület

Rákoshegyi ezüst az Európa-kupán

Szarajevó adott otthont a tekések 30. csapat Európa-kupájának, ahol a nemzeti bajnokságok ezüstérmesei mérhették össze tudásukat. Tizennégy ország huszonkét férfi- és női csapata közül a rákoshegyi lányok a második helyet csípték el.

Dobogón a Rákoshegy

A kétnapos selejtezőből csak a legjobb négy gárda jutott az elődöntőbe a bosnyák kontinentális tornán, ahová a Rákoshegyi VSE végül a harmadik helyen kvalifikálta magát. A fináléba kerülésért a német KC Schrezheim ellen magabiztos, 6-2-es sikert arattak a magyar lányok, a döntőben azonban a szlovén KK Triglav Kranj – ha csak minimálisan is, de – jobbnak bizonyult.


A Bogoly Andrea, Csongrádi Gyöngyi, Fekete Ágnes, Harcos Ágnes, dr. Mátyás Viola, Rózsa-Drajkó Gabriella, Soltész Katalin, Tóth Katalin összeállítású csapat − legjobb magyar együttesként − ezüstéremmel térhetett haza.

Lőttek egy szelfit az ezsüstös lányok

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.