EUR: 319,70 Ft
CHF: 280,15 Ft
2019. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

Egyéb XVII.kerület

Rákoshegyi ezüst az Európa-kupán

Szarajevó adott otthont a tekések 30. csapat Európa-kupájának, ahol a nemzeti bajnokságok ezüstérmesei mérhették össze tudásukat. Tizennégy ország huszonkét férfi- és női csapata közül a rákoshegyi lányok a második helyet csípték el.

Dobogón a Rákoshegy

A kétnapos selejtezőből csak a legjobb négy gárda jutott az elődöntőbe a bosnyák kontinentális tornán, ahová a Rákoshegyi VSE végül a harmadik helyen kvalifikálta magát. A fináléba kerülésért a német KC Schrezheim ellen magabiztos, 6-2-es sikert arattak a magyar lányok, a döntőben azonban a szlovén KK Triglav Kranj – ha csak minimálisan is, de – jobbnak bizonyult.


A Bogoly Andrea, Csongrádi Gyöngyi, Fekete Ágnes, Harcos Ágnes, dr. Mátyás Viola, Rózsa-Drajkó Gabriella, Soltész Katalin, Tóth Katalin összeállítású csapat − legjobb magyar együttesként − ezüstéremmel térhetett haza.

Lőttek egy szelfit az ezsüstös lányok

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

  Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

  Bár a húsvét két legfontosabb vallási ünnepünk egyike, a karácsonyi hagyományokat sokkal többen követik. Az adventi gyertyagyújtás, a karácsonyfa-állítás és a mákosbejgli-evés elmaradhatatlan rituáléja a karácsonyi ünnepkörnek, a húsvéti szokásokat azonban egyre kevesebben követik.

 • A húsvét még ma is üzenettel bír

  A húsvét még ma is üzenettel bír

  Ha Jézust középpontba helyezzük, akkor életünk derűben és boldogságban megy végbe – vallja Bán Csaba, a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség lelkésze, aki az ünnep alkalmából juttatta el gondolatait lapunkhoz.

 • Tarlós: Uniós kötöttség a dugódíj bevezetése

  Tarlós: Uniós kötöttség a dugódíj bevezetése

  A budapesti behajtási díjról, amit még a Demszky Gábor-féle városvezetés önként vállalt be a 4-es metró megépítésért, egy tíz évvel ezelőtti európai bizottsági határozat és egy érvényes szerződés rendelkezik, azt nem a főváros akarja mindenáron bevezetni – mondta a főpolgármester csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.