EUR: 317,69 Ft
CHF: 281,19 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb XVII.kerület

Rákoshegyi ezüst az Európa-kupán

Szarajevó adott otthont a tekések 30. csapat Európa-kupájának, ahol a nemzeti bajnokságok ezüstérmesei mérhették össze tudásukat. Tizennégy ország huszonkét férfi- és női csapata közül a rákoshegyi lányok a második helyet csípték el.

Dobogón a Rákoshegy

A kétnapos selejtezőből csak a legjobb négy gárda jutott az elődöntőbe a bosnyák kontinentális tornán, ahová a Rákoshegyi VSE végül a harmadik helyen kvalifikálta magát. A fináléba kerülésért a német KC Schrezheim ellen magabiztos, 6-2-es sikert arattak a magyar lányok, a döntőben azonban a szlovén KK Triglav Kranj – ha csak minimálisan is, de – jobbnak bizonyult.


A Bogoly Andrea, Csongrádi Gyöngyi, Fekete Ágnes, Harcos Ágnes, dr. Mátyás Viola, Rózsa-Drajkó Gabriella, Soltész Katalin, Tóth Katalin összeállítású csapat − legjobb magyar együttesként − ezüstéremmel térhetett haza.

Lőttek egy szelfit az ezsüstös lányok

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.