2018. november 16., péntek
Ödön

Extra

Rangos díjat kapott a Nanushka

A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését kapta meg Sándor Szandra, a Nanushka tervezője. A fiatal tehetség méltán részesült elismerésben, hiszen márkájának köszönhetően Magyarország felkerült a ruhagyártás és a divatvilág nemzetközi térképére.

A díjat Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke adta át Szandrának, akinek kollekcióit már több mint 40 országban forgalmazzák világszerte, online boltjából pedig 130 országba szállít közvetlenül. A márka sikerét bizonyítja, hogy azt a külföldi sztárok is imádják, nemrég Emily Ratajkowski szexizett Nanushkában, de Rosie Huntington-Whiteley, Uma Thurman, Jennifer Lawrence, Kendall Jenner, valamint az idei Szigeten fellépő Dua Lipa is odavan a letisztult ruhadarabokért.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Majka: Édesanyám fentről figyel

    Majka: Édesanyám fentről figyel

    Majka fél éve vesztette el édesanyját, akinek halálát pszichológus segítségével próbálja feldolgozni. A műsorvezető hiszi, hogy Ibolya odafentről figyel rá, ezért kétszer is meggondolja hogyan cselekszik a mindennapokban.

  • Rosszullétével bukott le Csobot Adél

    Rosszullétével bukott le Csobot Adél

    Hamar rátalált a boldogság Csobot Adélra, hisz annak ellenére, hogy még csak 24 éves, már menyasszony, és két gyönyörű kisfiú büszke édesanyja. Kisebb gyermekének, Ádinnak augusztusban adott életet, és noha anno nagyon meghitt körülmények között akarta elárulni párjának, Istenes Bencének, hogy újra babát vár, ez korántsem jött össze.