EUR: 318,05 Ft
CHF: 280,40 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Nagykanizsa

Rendőrkutyák is segítettek

Transzformátortolvajokat kaptak el a kanizsai rendőrök Zalakomáron. A sikeres akcióban szolgálati kutyák is segítették az egyenruhásokat.

Október közepén a zalakomári körzeti megbízott arra lett figyelmes, hogy a falu határában, az egyik villanyoszlopról eltűnt a transzformátor. Értesítette kollégáit, s a kis csapat hadrendbe állított két rendőrkutyát is. Az osztag gyorsan sikert aratott, mert nem sokkal később elfogta a helyszínre visszatérő tolvajokat, akik egy személyautóval akarták elvontatni a több, mint egymillió forint értékű trafót. A három helybéli elkövető ugyan menekülni akart, de erre esélye sem volt.

Kutyák is segítették a rendőröket az akcióban (Fotó: ZMRFK)

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.