2019. december 06., péntek
Miklós

Sport

Riporter kotyogta ki: szeretőt tartott az elhunyt klubvezér

Össztűz zúdult Dan Roanra, a BBC riporterére, mert a Leicester helikopter-balesetet szenvedett tulajdonosának gyászünnepségén azt feszegette, hogy a vele utazó asszisztens tulajdonképpen a milliárdos szeretője volt.

Profimedia, Press Association

Igaz, a rutinos tévés nem a nyilvánosságnak szánta szavait, a szombaton halálos balesetet szenvedett thai Vichai Srivaddhanaprabha tiszteletére szervezett gyászünnepségen beszélgetett, amikor tudta nélkül felvették a szavait. A klubtulajdonos asszisztensére utalva megjegyezte, hogy csak a külvilág számára volt a vezérkari stáb tagja a korábbi thaiföldi szépségkirálynő, a bennfentesek jól tudták, hogy Ms. Nusara Suknamai a tulajdonos szeretője.


 

– Azért ne ítélkezzünk, ha ilyen gazdag emberek vagy a királyi család tagjai azt tesznek, amit akarnak! – fűzte hozzá a BBC szerkesztője.

Az elhangzottak hamar kikerültek a világhálóra, amelyen kiakadtak a Premier League-ban szereplő Leicester szurkolói. Hiába volt szó magánbeszélgetésről, így is tiszteletlenséggel vádolták Roant, és arra kérték, még a King Power stadion közelébe se menjen többet.

Dan Roan természetesen bocsánatot kért a Twitteren: „Nagyon sajnálom, hogy a magánbeszélgetés tartalma nyilvánosságra került, de semmi törvénytelent nem követtem el.”

A szombati helikopter-balesetben öten vesztették életüket, de hősnek kijáró tisztelettel emlegetik a pilótát, aki az irányíthatatlan gépet olyan helyre kormányozta, ahol további emberéletben nem eshetett kár.

Kapcsolódó Cikkek