EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Sport

Ronaldo szerint a Real Madrid szívatja őt

Tovább dagadnak a Cristiano Ronaldo szexuális erőszakjáról szóló pletykák. Már ott tartunk, hogy a portugál támadó szerint az ügy kirobbanása mögött a Real Madrid áll, amelynek vezetői így próbálják tönkretenni őt, amiért a Juventushoz igazolt.

Nem akármilyen összeesküvés-elmélettel állt elő Cristiano Ronaldo. Az olasz La Repubblica című lap szerint az ötszörös aranylabdás meg van győzködve arról, hogy volt klubja, a Real Madrid szándékosan akarja tönkretenni a karrierjét, és ezért kapták elő a semmiből a nemi erőszak ügyét.


Ronaldo nem tartja véletlennek, hogy 2009 nyarán találkozott az őt meggyanúsító Kathryn Mayorgával, épp azelőtt, hogy a Real Madridhoz igazolt volna, és érdekes módon pont akkor robbant ki a botrány, amikor elhagyta a spanyolokat.

A hírek szerint Ronaldo minden olasz sportmédiumnak elküldött egy levelet, amelyben pontokba szedi, miért gondolja azt, hogy Florentino Pérez, a Real elnökének bosszúja zajlik. Szerinte az sem véletlen, hogy egymás után két rangos díjat is elveszített, mindkettőt Luka Modric nyerte, aki – hogy, hogy nem – a Real Madridban szerepel. De beszél a Valencia elleni BL-meccsen szerzett piros lapjáról is, amit szerinte nem kapott volna meg, ha még mindig a Real játékosa lenne.


Az ügy most ott tart, hogy állítólag már mások is azt állítják: Ronaldo megerőszakolta őket. Egy francia–afrikai származású nő szerint 2005-ben az akkor 20 éves focista a londoni Sanderson Hotelban zaklatta. Hét héttel később az ügyet bizonyíték hiányában lezárták, és C. R.-t nem vádolták meg. Egy másik nő pedig azt mondta, hogy Ronaldo és unokatestvére ugyanazon az éjszakán őt is megerőszakolta, ám végül a nő visszavonta állítását.

Kapcsolódó Cikkek

 • Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  A kirgizisztáni III. Nomád Világjátékokon négy arany-, négy ezüst-és négy bronzérmet szerzett magyar küldöttség tagjait köszöntötték a Hadtörténeti Múzeumban. A multisport eseményen öt földrész, több mint 80 országa 2000 sportolóval vett részt. Magyarországot a Magyar Turán Alapítvány hagyományőrzői és tradicionális, íjász, lovasíjász és mandala sportolói (szellemi taktikai sport), a Nemzeti Versenysport Szövetség íjász, szkander, szumó, sambo szövetségei által delegált valamint bothúzó versenyzők és sportvezetői képviselték – olvasható a misportunk.

 • Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Bekerült a Guinness Rekordok könyvébe Nagy Botond, mint “a világ leggyorsabb köríves rúgása” cím büszke tulajdonosa. A magyar válogatott karatés ezt a múlt héten megrendezett madridi világbajnokság alkalmával érdemelte ki – olvasható a magyar sporttal foglalkozó misportunk.

 • Megműtötték a Lakers irányítóját

  Megműtötték a Lakers irányítóját

  Csütörtökön megműtötték Rajon Rondót, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Lakers veterán irányítójára legalább négy-öt hét kihagyás vár.