EUR: 331,09 Ft
CHF: 302,29 Ft
2019. december 07., szombat
Ambrus

Extra

Rubint Réka és Lara: Nem vonz minket a sztárság

Rubint Réka és lánya, Lara akár két tojás! A fitneszguru szerint kívül-belül egyformák, de leginkább abban hasonlítanak, hogy egyikük sem szereti az ismertséget. Réka szerint azonban erre születtek, így meg kell tanulniuk együtt élni vele.

– Lara és én kívül-belül nagyon hasonlítunk. Mindketten kitartóak, céltudatosak vagyunk és sajnos makacsok is. Mindez nála most a tinikorral is társul, ami néha nehéz, de türelemmel és határtalan szeretettel fordulok felé, hiszen emlékszem, hogy ez a korszak annak idején nekem sem volt könnyű – kezdte lapunknak Rubint Réka, aki szerint a lányával nagyon hasonlóan alakul az életük. Ezen azt érti, hogy noha egyikük sem akart rivaldafénybe kerülni, végül mégis mindketten oda kerültek.


– Fiatalon egyáltalán nem vágytam az ismertségre, Lara szintén azt mondta, hogy nem vonzza a sztárság. Mi ezt nem szeretjük, de úgy tűnik, hogy egész egyszerűen erre születtünk. Nem sejtettem, hogy ismert leszek, pláne azt nem, hogy a mozgás tesz majd azzá, hiszen 15 éves koromig még testnevelésből is fel voltam mentve, mégis ez lett az életem. Lara sem azért regisztrált a Musical.lyre, hogy híres legyen, mégis az ország első számú felhasználója lett – utalt Norbi felesége arra a közösségi oldalra, ahova többnyire fiatalok töltenek fel éneklős, táncolós videókat, és ahol a 15 éves Larának már közel 320 ezer rajongója van. – Manapság szinte minden fiatalnak van közösségi oldala, így hát nem akarom, de nem is tudom tőle eltiltani. Persze az ott kapott bántásokat meg kellett tanulnia kezelni, bár ő ebben sokkal jobb, mint én, kemény fából faragták – mondta Réka, aki a gyerekei szemében nem sztár, hanem édesanya.

– Szerintem a srácoknak nem lehet könnyű együtt élni azzal a tudattal, hogy a szüleik az ország egyik legismertebb házaspárja. Larával nagyon jó a kapcsolatunk, neki én az anyukája vagyok, nem pedig az ismert fitneszedző. Mégis tudja, hogy sokan ismernek, követik a munkásságomat, így akarva-akaratlanul is felmerül benne a kérdés, hogy vajon neki is ilyennek kell-e lennie, a válasz erre pedig egy óriási nem. Zalánnak viszont már határozott elképzelései vannak, a minap megkérdeztem tőle, hogy milyen lesz a felesége, mire azt válaszolta, hogy barna hajú, barna szemű, izmos nő lesz, akit úgy fognak hívni, hogy Réka – tette hozzá nevetve a fitneszkirálynő.


 

További cikkek:

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.