EUR: 321,93 Ft
CHF: 283,13 Ft
2019. április 26., péntek
Ervin

Extra

Rubint Réka és Lara: Nem vonz minket a sztárság

Rubint Réka és lánya, Lara akár két tojás! A fitneszguru szerint kívül-belül egyformák, de leginkább abban hasonlítanak, hogy egyikük sem szereti az ismertséget. Réka szerint azonban erre születtek, így meg kell tanulniuk együtt élni vele.

– Lara és én kívül-belül nagyon hasonlítunk. Mindketten kitartóak, céltudatosak vagyunk és sajnos makacsok is. Mindez nála most a tinikorral is társul, ami néha nehéz, de türelemmel és határtalan szeretettel fordulok felé, hiszen emlékszem, hogy ez a korszak annak idején nekem sem volt könnyű – kezdte lapunknak Rubint Réka, aki szerint a lányával nagyon hasonlóan alakul az életük. Ezen azt érti, hogy noha egyikük sem akart rivaldafénybe kerülni, végül mégis mindketten oda kerültek.


– Fiatalon egyáltalán nem vágytam az ismertségre, Lara szintén azt mondta, hogy nem vonzza a sztárság. Mi ezt nem szeretjük, de úgy tűnik, hogy egész egyszerűen erre születtünk. Nem sejtettem, hogy ismert leszek, pláne azt nem, hogy a mozgás tesz majd azzá, hiszen 15 éves koromig még testnevelésből is fel voltam mentve, mégis ez lett az életem. Lara sem azért regisztrált a Musical.lyre, hogy híres legyen, mégis az ország első számú felhasználója lett – utalt Norbi felesége arra a közösségi oldalra, ahova többnyire fiatalok töltenek fel éneklős, táncolós videókat, és ahol a 15 éves Larának már közel 320 ezer rajongója van. – Manapság szinte minden fiatalnak van közösségi oldala, így hát nem akarom, de nem is tudom tőle eltiltani. Persze az ott kapott bántásokat meg kellett tanulnia kezelni, bár ő ebben sokkal jobb, mint én, kemény fából faragták – mondta Réka, aki a gyerekei szemében nem sztár, hanem édesanya.

– Szerintem a srácoknak nem lehet könnyű együtt élni azzal a tudattal, hogy a szüleik az ország egyik legismertebb házaspárja. Larával nagyon jó a kapcsolatunk, neki én az anyukája vagyok, nem pedig az ismert fitneszedző. Mégis tudja, hogy sokan ismernek, követik a munkásságomat, így akarva-akaratlanul is felmerül benne a kérdés, hogy vajon neki is ilyennek kell-e lennie, a válasz erre pedig egy óriási nem. Zalánnak viszont már határozott elképzelései vannak, a minap megkérdeztem tőle, hogy milyen lesz a felesége, mire azt válaszolta, hogy barna hajú, barna szemű, izmos nő lesz, akit úgy fognak hívni, hogy Réka – tette hozzá nevetve a fitneszkirálynő.


 

További cikkek:

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Luis Fonsi ismét tarol

  Luis Fonsi ismét tarol

  Egy nap alatt ötmillió feletti megtekintésnél jár Luis Fonsi új dala. A világ egyik vezető latin zenei nagykövete augusztus 17-i budapesti koncertjén is előadja majd a Date La Vuelta című slágert.

 • Singh Viki kineziológussal erősíti a lelkét

  Singh Viki kineziológussal erősíti a lelkét

  A 33 éves énekesnő és párja, Csepregi Tomi nemrég ünnepelték a második évfordulójukat. Viki szerint az eljegyzés már a levegőben van, sőt, szerelme már családot is alapítana, ám mint mondja: gyerekkori sérelmei miatt neki még kétségei vannak.

 • Tetoválással nehezebb munkát találni?

  Tetoválással nehezebb munkát találni?

  Évek óta hatalmas divat tetováltatni és a társadalom is egyre elfogadóbb ezzel kapcsolatban. A munkáltatók nagy részénél mégis kizáró ok lehet egy-egy figura vagy felirat a bőrön.